Care sunt jocurile gratuite PS Plus din iunie: un titlu Star Wars e pe listă

Sony a dezvăluit care vor fi jocurile pe care abonații PlayStation Plus le vor primi gratuit în prima lună a verii și, ca de obicei, unul dintre acestea este destinat exclusiv utilizatorilor de PS5. După ce mai a sosit cu trei titluri extrem de interesante (Battlefield V, Stranded Deep și Wreckfest), luna iunie va oferi alte trei jocuri din categorii diferite.

Așadar, începând cu 1 iunie, abonații PS Plus vor avea ocazia de a descărca Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown și Star Wars: Squadrons pentru PS4 și PS5, în timp ce utilizatorii de PS5 vor avea în plus jocul Operation: Tango.

Operation: Tango, jocul care va fi disponibil doar pe PlayStation 5, este un joc de aventură cooperativ, care se desfășoară în viitorul apropiat. Jucătorii pot intra în rolul unor hackeri sau al unor agenți și juca alături de prietenii lor, Operation: Tango necesitând folosirea unui microfon pentru a putea fi jucat.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown este un fighter care va debuta pe console exclusiv pe PS Plus, în timp ce Star Wars: Squadrons, lansat în toamna anului trecut, este cel mai nou titlu Star Wars lansat de cei de la EA și te pune în pielea unui pilot din universul creat de George Lucas.

Toate cele trei titluri vor putea fi descărcate până pe 5 iulie, iar Star Wars: Squadrons este disponibil și pentru PS VR. Cei care nu au descărcat încă jocurile gratuite din luna mai mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a face asta, mai exact până pe 31 mai.