XPG va lansa noi module de memorie RAM pentru gaming

Scris de | 31 mai, 2021
XPG va lansa noi module de memorie RAM pentru gaming

XPG anunță astăzi că va lansa noile module de memorie DDR5 pentru gaming în Q3 2021. Noua serie de produse va fi cunoscută sub numele de CASTER. Modulele vor oferi frecvențe cuprinse între 6000 și 7400 MHz și vor avea capacități de 8, 16 sau 32 GB.

XPG a lucrat îndeaproape cu partenerii săi, producători de plăci de bază, inclusiv GIGABYTE, MSI, ASUS și ASRock, pentru a asigura cel mai înalt nivel de compatibilitate și capacitatea de a obține performanțe bune de overclocking.

Noile module DDR5 vor veni în două variante, cu și fără iluminare RGB. În plus, modulele prezintă diagonale care se intersectează cu linii și caneluri care formează forme geometrice și forme X. Noile module DDR5 ale XPG sunt setate pentru a oferi gamerilor și pasionaților de PC o îmbunătățire față de modulele DDR4.

Pe lângă frecvențe mai mari, de peste 4800MHz, modulele vor fi mai eficiente și din punct de vedere energetic, funcționând la 1,1V comparativ cu 1,2V. Mai mult decât atât, modulele vor fi construite cu un circuit integrat de gestionare a energiei (PMIC) și tehnologie Error Correcting Code (ECC), pentru eficiență și stabilitate.

Etichete: , , ,