Actualizarea pentru OnePlus 9 și 9 Pro, OxygenOS 11.2.6.6, aduce îmbunătățiri pentru cameră și nu numai

Scris de | 1 iunie, 2021
Actualizarea pentru OnePlus 9 și 9 Pro, OxygenOS 11.2.6.6, aduce îmbunătățiri pentru cameră și nu numai
foto via @gizmochina.com

La începutul acestei luni, OnePlus a lansat actualizarea OxygenOS 11.2.5.5 pentru OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro cu patch-uri de securitate, îmbunătățiri și remedieri din mai 2021. La sfârșitul lunii, marca lansează acum o nouă actualizare de sistem pentru aceste telefoane cu numărul de construcție OxygenOS 11.2.6.6.

OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro sunt smartphone-urile emblematice din 2021 ale OnePlus. Aceste telefoane vin cu o configurație a camerei foto reglată de Hasselblad.

Cu toate acestea, de la lansare, marca a rezolvat probleme cu sistemul camerei. Cea mai recentă actualizare OxygenOS 11.2.6.6 pentru aceste telefoane este, de asemenea, despre îmbunătățiri și optimizări pentru sistemul camerei, precum și pentru rețea.

foto via @gizmochina.com

Conform jurnalului de schimbări oficial, cea mai recentă actualizare a sistemului pentru seria OnePlus 9 aduce îmbunătățiri pentru experiența de încărcare, logica de funcționare ascunsă a barei superioare a camerei, experiența de focalizare și constanța luminozității în scenele interioare, precizia echilibrului automat al albului din spate camera și performanța rețelei.

Noua actualizare vine, de asemenea, cu optimizări pentru consumul de energie și reducerea zgomotului.

Ca orice altă actualizare a sistemului OTA, actualizarea OxygenOS 11.2.6.6 pentru OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro este, de asemenea, lansată în loturi. Prin urmare, poate dura ceva timp pentru a ajunge la fiecare unitate.

Etichete: , , ,

Sursa: OnePlus 9, 9 Pro OxygenOS 11.2.6.6 update brings improvements for camera and more