Trilogia Crysis vine în format remastered pe PC și console

Scris de | 2 iunie, 2021
Trilogia Crysis vine în format remastered pe PC și console

După remasterizarea jocului original din 2007, se pare că întreaga trilogie Crysis va ajunge pe PC și console în acest an, având o lansare programată pentru toamna lui 2021.

Cea mai mare îmbunătățire constă în adăugarea funcției de software ray tracing pentru plăcile grafice care nu fac parte din seria RTX de la NVIDIA și generațiile mai vechi de console. Cu toate acestea, Crytek avertizează că jocul va funcționa la doar 30fps în calitate 4K și cu ray tracing-ul pornit, chiar și pe cele mai puternice plăci video. De altfel, aceeași problemă este în continuare existentă pe versiunea remastered a primului titlu, însă echipa din spatele jocului a adus câteva patch-uri de la lansare, care au făcut experiența de joc mai bună.

Anunțul că remasterizarea lui Crysis 2 și Crysis 3 este deja în derulare nu reprezintă o surpriză, fiind oarecum așteptat. Colecția care se va lansa în toamnă va include toată trilogia, însă cei care au cumpărat deja primul joc vor avea și posibilitatea de a le achiziționa pe celelalte două separat.

Pentru console, va exista o versiune de bază creată pentru PS4/PS4 Pro/Xbox One/Xbox One X care va rula la 30fps, precum și o versiune mai bună pentru noile console, care au capacitatea de a oferi performanțe mai bune, apropiate ca detalii de setarea grafică „Can it run Crysis” de pe PC.

Crysis Remastered s-a lansat exclusiv pe Epic Store anul trecut, fiind disponibil pentru o perioadă limitată acolo, astfel că este posibil ca același lucru să se întâmple și cu următoarele jocuri.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Crysis Remastered Trilogy is coming to PC and consoles this fall