Telekom lansează o nouă campanie cu premii pe durata verii. Ce trebuie să faci

Scris de | 3 iunie, 2021
Telekom lansează o nouă campanie cu premii pe durata verii. Ce trebuie să faci

Telekom Romania organizează o nouă campanie cu premii săptămânale și lunare în valoare de mii de euro pentru clienții care utilizează aplicația mobilă de management a contului MyAccount Telekom.

Utilizatorii aplicației MyAccount vor putea participa, până la data de 29 august 2021 inclusiv, în noua campanie organizată de Telekom Romania, “Ghicitoarea verii – Tombola MyAccount”, unde vor putea câștiga premii diferite în fiecare zi a săptămânii.

Care sunt premiile

Cei care folosesc aplicaţia mobilă MyAccount pot câştiga, în fiecare dintre cele 13 săptămâni ale campaniei, premii rapide constând în telefoane Samsung Galaxy A21s, purificatoare de aer cu ozon, căști in-ear Xiaomi Mi True Wireless, brățări fitness Xiaomi Mi Band 5, boxe inteligente Google Home mini sau aparate de popcorn.

Totodată, în fiecare lună, utilizatorii care aleg să își plătească factura, reîncarce cartela și/sau să își activeze factura electronică pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele trei mari premii puse în joc, un televizor LED smart 4K Ultra HD Philips 43PUS7555/12, 108 cm (iunie 2021), un iPhone 12, 128GB, 5G, Black (iulie 2021) sau un laptop Lenovo IdeaPad 5 (august 2021).

De asemenea, utilizatorii care aleg să își modifice planul tarifar și/sau să-și reînnoiască abonamentele aflate în ultimele trei luni de valabilitate, vor putea câștiga tot lunar, prin tragere la sorți, un kit complet de premii speciale constând într-un Samsung S21, o tabletă Samsung Galaxy Tab A7, ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch Active și un Laptop ASUS VivoBook 15 X 512 DA.

Cum participi

Pentru a participa la campanie, clienții/utilizatorii trebuie să intre în aplicație și să realizeze cel puțin una dintre operațiunile următoare: să reînnoiască abonamentul, să-și schimbe planul tarifar, să plătească cel puțin o factură, să reîncarce o cartelă Telekom sau să activeze factura electronică, după care să răspundă la o ghicitoare. Dacă a răspuns corect, utilizatorul va afla imediat dacă a câștigat unul dintre premiile rapide sau a intrat în tragerea la sorți lunară. Un utilizator al aplicației are posibilitatea de a câștiga maximum câte un premiu din fiecare categorie.

Ulterior realizării acțiunilor constând în plata facturii, reîncărcarea cartelei sau activarea facturii electronice din aplicația mobilă MyAccount, participantului îi va fi afișată posibilitatea de a răspunde la o ghicitoare în secțiunea „Sumar profil”, în maxim o zi lucrătoare de la efectuarea oricărei din acțiunile menționate anterior, eligibile la tombolă.

În urma realizării acțiunii de reînnoire și/sau schimbare plan tarifar, abonament în aplicația mobilă MyAccount, participantului îi va fi afișat un mesaj de confirmare, alături de posibilitatea de a răspunde la o ghicitoare, imediat după finalizarea acțiunii de reînnoire.

Toți câștigătorii eligibili trebuie să aibă conturile active (să nu fie suspendate, deconectate, restricționate pe motive de neplată sau fraudă) la data validării.

Aplicația mobilă MyAccount este gratuită şi disponibilă oricărui client Telekom Romania care are acces la magazinele Google Play, App Store și Huawei App Gallery.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,