iPhone 13 ar putea include opțiunea de stocare de 1 TB și LiDAR pentru toate modelele

Scris de | 4 iunie, 2021
iPhone 13 ar putea include opțiunea de stocare de 1 TB și LiDAR pentru toate modelele
foto via @ubergizmo.com

Următoarea linie Apple 13 pentru iPhone ar putea include unele modele, cum ar fi ‌iPhone 13‌ Pro și ‌iPhone 13‌ Pro Max oferite cu până la 1 TB stocare internă; în plus, toate modelele gamei sunt prevăzute să conțină LiDAR, a declarat astăzi analistul Wedbush Daniel Ives într-o notă pentru investitori văzută de MacRumors.

Ives a apărut în luna martie cu o predicție inițială conform căreia PiPhone 13‌ va include opțiuni de stocare de 1 TB. Jon Prosser, leaker Apple, prezisese anterior eventualitatea unui iPhone de 1 TB. Opțiunea de 1 TB ar fi dubla față de cea mai mare ofertă actuală de 512 GB pentru iPhone și va aduce gama ‌iPhone‌ într-o mai mare paritate cu iPad Pro, care este oferit atât în ​​configurații de 1 TB, cât și de 2 TB.

Cu iPhone 12, Apple a introdus ProRaw, un nou format care combină imaginile RAW cu procesarea imaginilor ‌iPhone‌. Fișierele ProRAW pot fi între 10 și 12 ori mai mari decât fișierele tipice HEIF sau JPEG. Pentru utilizatorii mai profesioniști, cum ar fi fotografii care folosesc „iPhone‌” ca unul dintre driverele lor zilnice, perspectiva de a avea un ‌iPhone‌ de 1 TB ar putea fi atractivă.

Ives reafirmă, de asemenea, raportul lui Wedbush că toate modelele ‌iPhone 13‌, variind de la ‌iPhone 13‌ mini la iPhone 13‌ Pro Max, vor avea senzori LiDAR. Cazul de utilizare LiDAR este destul de limitat în forma sa actuală, fiind utilizat doar în fotografie cu lumină slabă și pentru realitate augmentată. Apple s-a concentrat mai mult pe AR în ultimii ani, iar extinderea LiDAR la toate modelele ‌iPhone‌ ar putea face parte din planul Apple de a face AR și tehnologia de bază necesară pentru aceasta mai mainstream.

Cu toate acestea, analistul de încredere Apple, Ming-Chi Kuo, consideră că senzorul LiDAR va rămâne exclusiv pentru iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max.

Ives a raportat, de asemenea, că Apple intenționează să anunțe MacBook Pro de 14 inci și 16 inci reproiectat cu procesor Apple la WWDC.

Etichete: , , , , ,

Sursa: iPhone 13 Again Rumored to Feature 1TB Storage Option and LiDAR For All Models