Apple incă iși dorește să creeze un suport de încărcare wireless pentru a încărca mai multe dispozitive simultan

Scris de | 6 iunie, 2021
Apple incă iși dorește să creeze un suport de încărcare wireless pentru a încărca mai multe dispozitive simultan
foto via @ubergizmo.com

În 2019, după o serie de întârzieri, Apple a anunțat că suportul de încărcare wireless AirPower va fi anulată, sau cel puțin amânată. Cu toate acestea, în anul următor, au existat zvonuri care sugerează că Apple ar putea căuta să reînvie proiectul, dar apoi a fost urmat de un alt raport care susținea că intern, Apple a abandonat definitiv proiectul.

Se pare că AirPower ar putea să nu moară 100%. Acest lucru este potrivit unui raport recent al Bloomberg, care susține că Apple încă explorează tehnologia de încărcare fără fir, unde compania este încă foarte interesată de un suport de încărcare inductiv care poate încărca mai multe dispozitive simultan.

Acest lucru ar fi similar cu intențiile Apple pentru AirPower, care ar putea încărca simultan iPhone, Apple Watch și AirPods. Nu suntem siguri cât de diferit ar fi acest lucru față de designul sau intenția anterioară, dar Apple a anunțat de atunci MagSafe, este noul sistem de încărcare fără fir și, de asemenea, MagSafe Duo care încarcă atât iPhone, cât și Apple Watch simultan.

Pentru a fi corect, raportul spune că Apple „explorează” ideea, ceea ce înseamnă că ar putea pur și simplu să se uite înapoi la proiectul eșuat AirPower și să se întrebe cum ar putea fi îmbunătățit. Nu înseamnă neapărat că se gândesc să-l aducă înapoi.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple Still Looking Into Creating An Inductive Charging Mat