Allview Soul X8 PRO, lansat oficial. Ce specificații are noul flagship românesc

Scris de | 11 iunie, 2021
Allview Soul X8 PRO, lansat oficial. Ce specificații are noul flagship românesc

Allview marchează astăzi o dublă lansare: noul său flagship, Soul X8 PRO și căștile wireless, Soul AV1. Soul X8 PRO este primul dispozitiv Allview care vine cu o configurație penta-camera, bazată pe inteligență artificială, procesor MediaTek Helio G90T, destinat să susțină o experiență de gaming bună, 6 GB de memorie RAM, o memorie internă de 128 GB și un display de 6,67” cu tehnologie LTPS pentru un consum de energie redus și care permite conexiune prin tehnologia NFC.

Soul X8 PRO asigură o experiență de utilizare hands-free, oferind clienților posibilitatea de a-și controla dispozitivul fără să-l atingă, doar prin intermediul căștilor Soul AV1 și aistentului vocal în limba română, AVI.

Allview Soul X8 PRO: Sistem AI Penta Camera

Soul X8 PRO realizează fotografii detaliate datorită sistemului de cinci camere bazat pe inteligență artificială. Camera principală de 64 MP integrează metoda Pixel Binning, ce grupează 4 pixeli într-unul singur și oferă fotografii de o calitate mai bună indiferent de lumina ambientală și inclusiv pentru modul HDR.

Wide camera are un senzor de 8MP și deschidere f/1.8, Macro camera este potrivită pentru fotografierea cadrelor de la o distanță de 4 cm, Bokeh Effect camera menține subiectul principal în prim-plan, iar Mono camera redă emoțiile în alb-negru.

Noul Soul X8 PRO suportă filmarea la rezoluţie 4K, utilizând focalizarea rapidă, la o frecvenţă de 30 FPS și oferindu-le utilizatorilor o experiență video bună.   

Allview Soul X8 PRO: Camera principală de 64 MP

Camera principală de 64 MP, cu sistem optic alcătuit din 6 lentile, oferă control precis asupra fotografiilor, pentru ca acestea să fie clare la orice oră din zi sau noapte. În același timp, senzorul integrează tehnologii precum: Quad bayer color filter, ce aplică metoda Pixel Binning (grupează 4 pixeli într-unul singur) și ajută la surprinderea imaginilor la o calitate mai bună, dar și realizarea fotografiilor de 16 MP cu o finețe a detaliilor îmbunătățită, completate de Back illuminated and stacked CMOS image sensor și Phase Detection Auto Focus, ce asigură focalizarea rapidă și precisă.

Allview Soul X8 PRO: Selfie-uri de 32MP

Camera frontală de 32 MP evidențiază fiecare portret, iar utilizatorii pot alege funcția Selfie Panorama, ce ofera un unghi de 76,4°.

Căștile wireless Soul AV1 și AVI

Cu noile căști Soul AV1 și AVI, primul asistent vocal inteligent în limba română, dezvoltat de Allview, este mai simplu să controlezi telefonul, fără ca acesta să fie atins. Astfel, utilizatorii sunt conectați, iar AVI le va citi notificările direct în cască, va prelua comanda de apelare, pornire a sistemului de navigație, completare listă de cumpărături, setare alarmă, întâlnire și multe altele.

Allview Soul X8 PRO: Procesor MediaTek Helio G90T

Soul X8 PRO vine echipat cu un procesor MediaTek Helio G90T ce asigură performanțe mai bune. Procesorul împreună cu HyperEngine Game Tehchnology mobile oferă o utilizare rapidă, iar gamerii se pot bucura de un timp de răspuns mai scurt, conținut grafic ok și latență redusă.

Procesorul este susținut de 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare, cu suport pentru card microSD de până la 256GB.

Disponibilitate

Soul X8 PRO este disponibil pe website-ul Allview și poate fi achiziționat atât individual, cât și sub formă de pachet: Soul X8 PRO și căștile wireless AV1.

Allview și Prietenii

Pentru a beneficia de produsele nou lansate la prețuri avantajoase, clienții se pot înscrie în campania „Adună-ți prietenii și câștigați împreună!”, ce se va desfășura pe www.allviewsiprietenii.ro. Mecanismul campaniei este simplu: utilizatorii sunt invitați să descopere noul Soul X8 PRO, să răspundă la o întrebare ce le va aduce 200 lei discount și să recomande campania altor prieteni. â

Orice recomandare este răsplătită cu încă 100 lei, în cazul în care prietenul recomandat răspunde și el la întrebarea despre produs. Se pot face maxim 5 recomandări, iar campania este valabilă până pe 21 iunie. Astfel, clienții care vor participa la campanie, vor putea beneficia de un discount maxim de 700 lei, aplicat prețului de lansare.

Etichete: , ,