Apple a anunțat că va lansa audio lossless în sfârșit

Scris de | 11 iunie, 2021
Apple a anunțat că va lansa audio lossless în sfârșit
foto via @ubergizmo.com

În luna mai, Apple a anunțat că va lansa audio lossless pentru Apple Music. Cu toate acestea, se pare că, în acel moment, niciunul dintre dispozitivele Apple nu suporta de fapt redarea lossless, deși Apple a spus că HomePod va primi o actualizare care, în cele din urmă, ar fi acceptată. Dacă dețineți un iPhone și l-ați actualizat la iOS 14.6, veți putea transmite audio lossless de pe iPhone la HomePod. Cu toate acestea, nu este chiar actualizarea promisă la care speram, dar aceasta va veni mai târziu.

În schimb, acesta pare să fie un fel de soluție în care, dacă nu vă deranjează transmiterea prin iPhone, aceasta ar putea fi o alternativă bună până la sosirea actualizării. Pentru cei care nu sunt familiarizați, HomePod este similar cu difuzoarele Sonos, unde puteți reda muzică direct prin el în loc să vă bazați pe un dispozitiv asociat, precum alte difuzoare Bluetooth obișnuite.

Va trebui să-l transmiteți în flux prin AirPlay și trebuie să afișeze pictograma ca „iPhone -> HomePod”, altfel va fi redat doar în calitate obișnuită.

Etichete: , , ,

Sursa: iOS 14.6 Will Let You Stream Lossless Audio From iPhone To HomePod