Premierele Realme: compania lansează prima sa tabletă și primul laptop pe 15 iunie

Scris de | 11 iunie, 2021
Premierele Realme: compania lansează prima sa tabletă și primul laptop pe 15 iunie
Foto: Android Authority

Pe 15 iunie, Realme nu va lansa doar cel mai nou flagship al său în Europa (realme GT 5G), ci și o mulțime de dispozitive IoT și alte tipuri de gadget-uri, pregătind astfel un eveniment uriaș. Astfel, pe lângă ceea ce va fi cel mai probabil cel mai ieftin telefon cu Snapdragon 888, vom vedea și prima tabletă și primul laptop al brand-ului din China.

Conform unui mesaj trimis presei, citat de GSM Arena, afacerea de smartphone-uri a celor de la Realme a crescut „enorm” în ultima perioadă, iar acum este timpul ca brand-ul să aducă alte tipuri de produse în fața consumatorilor.

Laptop-ul și tableta Realme vor avea o puternică integrare cu smartphone-urile companiei și alte produse din ecosistemul AioT al acesteia, pentru a oferi fanilor și clienților o experiență simplă și ușor de utilizat.

Foto: Android Authority

Realme va deveni primul brand din portofoliul BBK Electronics care va avea un laptop și o tabletă alături de smartphone-uri, iar lista sa de produse este una considerabilă, incluzând dispozitive smart precum TV-uri, camere de 360 de grade, ceasuri inteligente, brățări inteligente, cântare, becuri și multe altele. Toate acestea fac parte dintr-o strategie a companiei de tipul 1+4+N, care a făcut ca în 2020, Realme să lanseze aproape 50 de produse AioT, urmând ca 2021 să vină cu alte peste 100 de produse din această categorie.

Etichete: , , ,

Sursa: Realme's first tablet and laptop to be unveiled on June 15