Realme GT 5G: cât va costa și când se lansează flagship-ul Realme în Europa

Scris de | 8 iunie, 2021
Realme GT 5G: cât va costa și când se lansează flagship-ul Realme în Europa

Cu câteva zile înainte de lansarea oficială a flagship-ului Realme în Europa, denumit Realme GT 5G, compania din China a publicat pe site-ul său pentru puțin timp prețul oficial pentru piața europeană al smartphone-ului.

Astfel, se pare că noul telefon va ajunge în Europa în mai multe configurații, iar cea mai puternică dintre acestea, cu 12GB de memorie RAM și 256GB memorie de stocare va costa 550 de euro. Nu se știe ce preț va avea configurația mai slabă, însă se pare că aceasta va consta în 8GB de RAM și 128GB de stocare. În orice caz, Realme GT 5G va deveni cel mai ieftin telefon care beneficiază de cel mai puternic procesor al celor de la Qualcomm, Snapdragon 888.

Versiunea disponibilă pe site-ul Realme era cea în culoarea Racing Yellow, singura cu configurația de 12GB + 256GB. Realme specifică de asemenea că aceasta poate fi livrată în Germania, Belgia, Luxemburg, Olanda sau Portugalia. Bineînțeles însă, telefonul va ajunge și în România prin intermediul retailer-ilor locali.

Telefonul se va lansa pe 15 iunie, de la ora 15:00, iar lansarea va putea fi urmărită pe Facebook, Twitter și YouTube. Realme GT 5G a fost deja lansat în China, acolo unde a fost primit foarte bine, și în România se va alătura gamei Realme 8, care a numărat trei dispozitive diferite în ultimele luni.

Etichete: , , ,