E3 2021: Guardians of the Galaxy, creat de Square Enix, se lansează pe 26 octombrie

Scris de | 14 iunie, 2021
E3 2021: Guardians of the Galaxy, creat de Square Enix, se lansează pe 26 octombrie
Foto: Square Enix

După ce a lansat „Avengers”, jocul în care puteai intra în pielea celor mai mari eroi din universul Marvel, Square Enix a prezentat la E3 un nou titlu bazat pe o echipă de supereroi a Marvel: Guardians of the Galaxy.

Deveniți extrem de populari în urma filmului cu același nume din 2014, regizat de James Gunn, Guardians of the Galaxy vor avea acum și un joc cu amprenta Square Enix și Eidos Montreal – studioul din spatele francizei Deus Ex. Acesta nu va fi însă primul titlu care îi are ca protagoniști pe membrii echipei bizare de supereroi, Telltale realizând un joc cu aceștia anterior, în 2017.

Tonul jocului celor de la Square Enix pare să îl imite pe cel al filmelor, cu un soundtrack bazat pe muzica anilor 80, mult umor și acțiune. Vei putea intra în pielea lui Star-Lord, însă nu și a celorlalți membri ai echipei (din câte se pare), ceea ce este o dezamăgire, ținând cont că Avengers îți permitea să joci cu mai mulți supereroi.

Se pare că jocul va funcționa ca un „action game” cu câteva elemente tactice – jucătorul îl va controla pe Star-Lord, însă va putea să își dirijeze colegii pe câmpul de bătălie și să se folosească de abilitățile unice ale fiecăruia.

În ceea ce privește aspectul personajelor, acesta este destul de diferit de cele cunoscute în pelicula lui Gunn și interpretate de actori cunoscuți precum Chris Pratt sau Zoe Saldana, deoarece Eidos a vrut ca jucătorul să simtă că el este Star-Lord, nu o imitație a acestuia din universul cinematografic Marvel.

Interesant este că trailer-ul jocului a sosit cu doar câteva luni înainte de lansarea oficială – Guardians of the Galaxy se lansează pe 26 octombrie 2021, pe PS5, PC și Xbox Series X/S, însă va fi disponibil și pe generația veche de console – PS4 și Xbox One. Jocul costă 60 de dolari în ediția Standard sau 70 de dolari în cea Deluxe, și se pare că nu vor exista DLC-uri sau microtranzacții.

Square Enix va spera ca Guardians of the Galaxy să ajute la ștergerea din memoria fanilor a unor aspecte din Avengers, un joc care a fost categorizat ca fiind destul de plictisitor și repetitiv.

Etichete: , , ,