Noile produse de la Realme: aspiratorul robot și Realme Watch 2 Pro

Scris de | 15 iunie, 2021
Noile produse de la Realme: aspiratorul robot și Realme Watch 2 Pro

Deși la evenimentul de astăzi al celor de la Realme, piesa principală a fost noul Realme GT 5G, un adevărat flagship killer, al cărui review îl poți găsi aici, compania din China nu s-a limitat doar la atât. A anunțat și lansarea mai multor gadget-uri, iar multe dintre acestea își vor găsi drumul și în România în viitorul apropiat.

Compania urmează o strategie rapidă pentru următorii 5 ani, dorind să ofere o gamă completă de produse AIoT, formând un ecosistem propriu pentru tinerii consumatori din întreaga lume. În cadrul acestui eveniment, Realme a prezentat primele două produse din această nouă strategie: Realme Watch 2 Pro și Realme TechLife Robot Vacuum.

Toate produsele vor fi conectate prin aplicaţia realme Link, centrul ecosistemului AIoT al realme. În viitor, toate produsele vor fi conectate la realme Link pentru a aduce utilizatorilor o experiență AIoT completă.

Realme TechLife Robot Vacuum

Aspiratorul Robot Vacuum este primul produs anunțat de Realme sub noua gamă TechLife. Este primul produs AIoT al companiei și folosește 38 de senzori care deservesc unor multitudini de funcții. Printre acești senzori se regăsește un senzor LiDAR, cunoscut pentru utilizările sale în sisteme de navigație ale vehiculelor electrice. Cu acesta, precizia este cu 12% mai ridicată în comparație cu generațiile anterioare. După finalizarea unei scanări la 360 de grade într-o secundă, Robot Vacuum poate evalua pozițiile relative cu o precizie de 98%.

Aspiratorul oferă o baterie de 5200mAh, are o putere de 3000Pa și un nivel de zgomot de 55dB. Rezervorul de gunoi are o capacitate de 600ml, iar rezervorul pentru apă este de 300ml. Aspiratorul poate fi controlat din aplicația realme Link, iar utilizatorii pot opta pentru comenzi vocale prin intermediul asistentului Alexa sau Google. Robot Vacuum are o înălțime de 10cm, un design elegant și mai multe moduri de aspirare și curățare, toate disponibile în aplicația Link. 

Realme Watch 2 Pro

Realme Watch 2 Pro a primit îmbunătățiri considerabile față de versiunea anterioară. Ecranul de 1.75 inci are o suprafață mai mare cu 65% față de generația anterioară, rezoluție de 320 x 385 pixeli și luminozitate de 600 nits, cu 58% mai puternică față de generația anterioară.

Ceasul este conceput pentru utilizatorii cu un stil de viață activ și sănătos, cu diverse funcții precum un GPS, senzor SpO2, un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac și 90 de moduri sportive în comparație cu cele 16 moduri disponibile pe generația anterioară. GPS-ul integrat folosește un sistem dual-satellite care oferă o precizie de 2,5 metri și o localizare mult mai rapidă de doar 2 secunde, permițând localizarea chiar și fără utilizarea unui telefon.

Autonomia bateriei de 390mAh este de 14 zile și ceasul vine cu peste 100 de fețe ce pot fi schimbate, iar o serie dintre acestea au fost proiectate de Grafflex, un artist cu influență globală în artă stradală și graffiti.

Tot astăzi a fost prezentat și ceasul Realme Watch 2. Acesta oferă aceleași funcții precum modelul Pro, însă măsoară 3.5cm, are o autonomie de 12 zile, oferă senzor pentru măsurarea oxigenului din sânge și poate măsura ritmul cardiac. Este rezistent la apă – IP68.

În perioada următoare, Realme va prezenta o tabletă și un laptop. Ambele produse vor putea fi dezvoltate alături de fanii companiei printr-un program dedicat unde fiecare va putea contribui cu idei.

Etichete: , , , ,