EA și Codemasters oferă noi detalii despre modurile din F1 2021 – MyTeam, Braking Point și Player Career

Scris de | 16 iunie, 2021
EA și Codemasters oferă noi detalii despre  modurile din F1 2021 – MyTeam, Braking Point și Player Career

Codemasters și EA au lansat astăzi trailer-ul Features F1 2021, care detaliază noul story mode al jocului, Braking Point, precum și modul MyTeam și Player Career.

În My Team, clasamentul piloților este actualizat pe durata întregului sezon, pentru a recrea îndeaproape acțiunea de pe circuit, iar modul Real-Season Start le permite jucătorilor să aleagă orice cursă din calendarul competițional, chiar dacă respectiva cursă a avut deja loc.

Modul Braking Point le primite jucătorilor să urce în ierarhie, avansând de la F2 la F1, inițial alături de una din cinci echipe din Campionatul Mondial de Formula 1 2021. Jocul propune o suită de experiențe, atât pe circuit, cât și în afara acestuia, printr-un mix de acțiune de curse și scene dramatice, permițând formarea de prietenii și rivalități pe parcursul a peste trei sezoane. Jucătorii pot concura împotriva piloților de Formula 1 din acest sezon, făcându-se remarcați în rândul personajelor noi sau a celor care se întorc, precum antagonistul sezonului F1 din 2019, Devon Butler.

Opțiunea 2-player Career propune o nouă abordare a modului de joc, care le permite jucătorilor să colaboreze cu un singur constructor sau să concureze cu echipe rivale în sesiuni sincron. Pentru o experiență de joc mai relaxată, jucătorii au din nou la dispoziție funcția de 2-player split-screen, care permite confruntările jucătorilor de pe aceeași canapea. Pe consolele din noua generație, F1 2021 beneficiază de o actualizare la nivel vizual, nivel îmbunătățit al deteriorării caroseriei și al anvelopelor, și un timp de încărcare mai rapid. 

„F1 2021 este un tur de forță, care oferă o experiență aparte pentru fiecare tip de suporter al acestui sport. Trailer-ul Features oferă o perspectivă asupra tuturor inovațiilor introduse pentru jucători. Fie că vor să aibă parte de o poveste F1 în modul de joc Braking Point sau să concureze cu sau împotriva prietenilor lor, F1 2021 este, fără doar și poate, experiența supremă de curse, de ultimă generație”, spune Lee Mather, Franchise Game Director în cadrul Codemasters.

Ediția Deluxe a F1 2021 include șapte piloți emblematici pentru modul My Team, printre care Michael Schumacher, Ayrton Senna și Alain Prost. De asemenea, pachetul dispune de conținut personalizabil, 18.000 de PitCoins, Pachetul de Conținut Braking Point (itemi in-game inspirați de personajele fictive ale noii experiențe narative) și acces exclusiv cu 3 zile mai rapid. Jucătorii care precomandă Ediția Standard vor primi Pachetul Braking Point și 5.000 de PitCoins.

Jocul urmează să fie lansat pe 16 iulie, fiind distribuit de către EA Sports. F1 2021 va fi inițial disponibil pe Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, și pe PC via Steam. Noi am avut șansa de a ne juca deja pentru o scurtă perioadă F1 2021, iar ceea ce am descoperit poți vedea aici.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , ,