Galaxy Buds Pro vin acum într-o culoare albă irezistibilă

Scris de | 17 iunie, 2021
Galaxy Buds Pro vin acum într-o culoare albă irezistibilă
foto via @techadvisor.com

Samsung a anunțat căștile premium Galaxy Buds Pro TWS la începutul acestui an. Acestea au fost disponibile în mai multe culori, cum ar fi Phantom Black, Phantom Silver și Phantom Violet. Acum, Samsung Germania a listat Galaxy Buds Pro într-o nouă culoare Phantom White.

Noua versiune albă a Galaxy Buds Pro arată destul de atractivă în randările oficiale. Noua variantă de culoare este listată oficial, dar nu este încă disponibilă pentru cumpărare. Nu este clar ce alte piețe vor primi modelul alb.

În afară de modelul obișnuit Galaxy Buds Pro, compania a vândut-o în alte două ediții speciale, cum ar fi Galaxy Buds Pro Adidas Originals Special Pack și Galaxy Buds Pro LANEIGE Neo Cushion Edition.

Galaxy Buds Pro funcționează pe dispozitive cu Android 7.0 mai mare și 1,5 GB RAM. Sunt căști TWS echipate cu un woofer de 11 mm și un tweeter de 6,5 mm. Sunt echipate cu trei microfoane și vin cu senzori importanți.

În afară de ANC, acestea acceptă și sunetul ambiental și sunetul 360. Cu ANC activat, oferă până la 8 ore de viață a bateriei. Fiecare cască are o baterie de 61 mAh, iar carcasa de încărcare are o baterie de 472 mAh.

Etichete: , , ,

Sursa: Galaxy Buds Pro now comes in an irresistible white color