Randările Samsung Galaxy Z Fold 3 prezintă un design plat al smartphone-ului

Scris de | 17 iunie, 2021
Randările Samsung Galaxy Z Fold 3 prezintă un design plat al smartphone-ului
foto via @youtube.com

Samsung a lucrat la smartphone-ul său pliabil de nouă generație ca parte a seriei Galaxy Fold, supranumit Samsung Galaxy Z Fold 3. Înainte de lansarea oficială, versiunile dispozitivului viitor au apărut online. Telefonul pare să fi păstrat factorul de formă asemănător unei cărți, dar designul general este probabil să fie diferit. Se pare că noile redări de concepte ale smartphone-urilor făcute de fani ale smartphone-ului au fost create pe baza zvonurilor.

Designul arată că telefonul va avea o configurație cu cameră triplă în spate, cu senzori vertical în colțul din stânga sus, împreună cu un bliț LED. Acest lucru este aproape în linie cu zvonurile anterioare. Cu toate acestea, noul concept de redare dezvăluie cum va arăta smartphone-ul cu margini plate în loc de margini rotunjite. Samsung a încercat să stea departe de design-urile plate pentru smartphone-uri și este probabil ca marca să utilizeze astfel de modele pentru Galaxy Z Fold 3.

Dar gigantul sud-coreean pare să se deschidă către tipuri de design mai noi, deoarece seria Galaxy Tab S7 are margini plane. Deci, există încă posibilitatea ca Samsung să adopte un design cu margini plate pentru Galaxy Z Fold 3. Pentru a ști cu siguranță, va trebui să așteptăm lansarea oficială a acesteia.

Etichete: , ,

Sursa: Samsung Galaxy Z Fold 3 concept renders show flat-edge design of the smartphone