Xbox Design Lab, serviciul prin care îți poți crea controller-ul visat, se întoarce

Scris de | 18 iunie, 2021
Xbox Design Lab, serviciul prin care îți poți crea controller-ul visat, se întoarce

Microsoft a anunțat ieri una din revenirile pe care fanii Xbox le așteptau de mult timp: Xbox Design Lab, serviciul prin care Xbox îți oferă posibilitatea de a personaliza un controller în felul în care dorești, cu 18 opțiuni de culoare diferite pentru fiecare element al său.

Personalizarea controller-ului se face direct din browser, iar Microsoft oferă o previzualizare a felului în care acesta va arăta, pentru a-ți face o idee mai precisă în legătură cu alegerile făcute. Bineînțeles, controller-ul disponibil este cel pentru Series X sau Series S, lansat odată cu noile console.

În SUA, Xbox Design Lab va oferi livrare gratuită în 14 zile și controller-ul va costa 69,99 de dolari, cu 10 dolari mai mult decât prețul unui controller pe care îl poți găsi în magazine. Serviciul este disponibil și în Canada, dar și în țări din vestul Europei, având un preț similar, puțin mai scump decât cel al controller-elor obișnuite. Depinde de tine dacă ești dispus să oferi mai mult pentru posibilitatea de a-ți crea un controller exact așa cum îl dorești.

Controller-ul are 6 regiuni diferite pe care le poți „colora” în oricare din cele 18 nuanțe diferite. La acestea se alătură două alegeri ale felului în care îți dorești să arate butoanele X/A/Y/B și cele trei butoane din centru. De asemenea, ai la dispoziție posibilitatea de a grava cu laser în partea de jos a controller-ului o frază sau GamerTag-ul tău, după preferințe.

Controller-ul este, bineînțeles, în versiunea wireless, și se poate conecta la consolele Xbox (Series X/S și One), dispozitive cu Windows 10 sau chiar device-uri cu Android și iOS.

Etichete: , , ,