Samsung anunță evenimentul virtual în cadrul MWC, dezvăluind dispozitive noi

Scris de | 21 iunie, 2021
Samsung anunță evenimentul virtual în cadrul MWC, dezvăluind dispozitive noi
foto via @gsmarena.com

Samsung a anulat participarea personală la MWC 2021, angajându-se doar la o prezență online. Astăzi compania a făcut-o oficială și a stabilit ora și data evenimentului virtual Samsung Galaxy MWC, care va avea loc pe 28 iunie la ora 17:15 UTC. Va fi transmis în direct pe YouTube, astfel încât toată lumea să poată participa.

Comunicatul de presă care anunță evenimentul este destul de concis – compania va vorbi despre „ecosistemul dispozitivelor Galaxy în continuă expansiune” și va prezenta o „viziune pentru viitorul ceasurilor inteligente”.

Ei bine, siluetele oferă câteva indicii. Dispozitivul roșu din mijloc este S21 Ultra și este un stylus în dreapta? Aceasta ar putea fi o tabletă nouă, poate, familia Galaxy Tab S8, despre care s-a zvonit luna trecută (nu va fi un Galaxy Note). Ceasul (Galaxy Watch4 sau Watch Active4) ar trebui să fie destul de interesant și cu un chipset de 5 nm și cu sistemul de operare Google Wear cu One UI.

Cu toate acestea, nu există nicio garanție că vom vedea lansări de produse noi săptămâna viitoare. Anunțurile despre produsele Galaxy sunt de obicei etichetate „Neambalate”, deci aceasta ar putea fi mai mult o viziune de ansamblu a strategiei de produs Samsung și o introducere în noile tehnologii care vor ajunge în cele din urmă la gadgeturile menționate. La fel ca personalizarea Wear OS menționată anterior.

Este mai probabil ca acest lucru să se acumuleze doar pentru viitorul eveniment Unpacked. Conform zvonurilor, telefoanele pliabile și noile ceasuri inteligente vor fi lansate în august.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung announces virtual MWC event, teasing new devices