Nu vom avea un iPhone de 1 TB mai devreme de 2022

Scris de | 24 iunie, 2021
Nu vom avea un iPhone de 1 TB mai devreme de 2022

În acest moment, nu există multe telefoane cu 1 TB de stocare internă. În cea mai mare parte, acesta a fost limitat la 512 GB de stocare, dar unele telefoane sunt dotate cu sloturi pentru carduri de memorie care pot fi extinse, dar în ceea ce privește stocarea internă, 512 GB pare să fie maximul deocamdată.

Au existat zvonuri care sugerează că iPhone 13 ar putea introduce de fapt un model de 1 TB, dar dacă se crede un raport TrendForce recent, s-ar putea să nu mai fie cazul. Raportul susține că iPhone 13 nu va depăși 512 GB de stocare, la fel ca predecesorul său în 2020, iPhone 12.

Aceasta înseamnă că, dacă doriți un iPhone de 1 TB, este posibil să trebuiască să așteptați cel mai devreme până în 2022. Acestea fiind spuse, nu este chiar un lucru rău. Diferențele de preț dintre opțiunile de stocare sunt destul de mari și pot fi costisitoare, așa că nu ne-ar plăcea să ne gândim cât ar putea costa un iPhone de 1 TB.

Cu toate acestea, în același timp, este de înțeles că dimensiunile de stocare cresc. Fișierele noastre media sunt din ce în ce mai mari datorită camerelor foto mai bune, care pot capta fotografii și videoclipuri cu rezoluție mai mare. Telefoanele noastre devin, de asemenea, mai puternice, ceea ce înseamnă că jocurile profită de acesta prin introducerea activelor de înaltă rezoluție, care, la rândul lor, măresc dimensiunile de instalare, astfel încât ideea de a vedea un smartphone de 1 TB în viitor nu pare SF.

Etichete: , , ,

Sursa: We Might Have To Wait Until 2022 For A 1TB iPhone