Așa ar putea arăta noul smartwatch Samsung cu Wear OS

Scris de | 28 iunie, 2021
Așa ar putea arăta noul smartwatch Samsung cu Wear OS
foto via @engadget.com

Mulți sunt, fără îndoială, încântați să vadă ce trebuie să dezvăluie Samsung la MWC 2021 săptămâna aceasta. Acest lucru se datorează faptului că, dacă vă amintiți, la Google I / O 2021 luna trecută, Google a anunțat că vor colabora cu Samsung pentru a-și revizui platforma Wear OS, combinând cele mai bune dintre Wear OS și Tizen împreună pentru o platformă super purtabilă.

Acestea fiind spuse, dacă ați fi curioși cu privire la rezultatul acestui parteneriat, oamenii de la GizNext s-au unit cu leakster-ul OnLeaks pentru a crea redări a ceea ce ar putea arăta presupusul smartwatch Samsung, Galaxy Watch Active 4, deși trebuie să spunem că este un pic dezamăgitor, deoarece nu pare să se fi îndepărtat prea mult de designul Galaxy Watch Actived 2.

Principala diferență, cel puțin bazată pe randări, ar fi sistemul de prindere a brățării de ceasul efectiv, dar în afară de asta, nu arată prea diferit. Indiferent dacă acest lucru este bun sau rău depinde de preferințele dvs. personale și presupunem că principalul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere ar fi software-ul ceasului inteligent.

Așa cum am spus, mulți sunt încântați deoarece anunțul Google de la I / O 2021 a lăsat deoparte o mulțime de detalii, așa că mulți sunt cel puțin curioși să vadă cât de mare este o schimbare despre care vorbim. Oricum ar fi, sperăm că vom avea mai multe detalii săptămâna viitoare, așa că reveniți la noi apoi pentru mai multe actualizări.

Etichete: , , ,

Sursa: This Is What Samsung’s New Wear OS Smartwatch Could Look Like