iPhone 13 Pro va avea un obiectiv ultra larg cu focalizare automată

Scris de | 29 iunie, 2021
iPhone 13 Pro va avea un obiectiv ultra larg cu focalizare automată

Seria Apple iPhone 12 Pro vine cu o configurare triplă a camerei. Unul dintre obiective este ultra larg. Utilizatorii pot comuta între obiective dacă doresc, dar problema cu fotografierea în ultra lat este că va avea o focalizare fixă, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu ajung să specifice pe ce zonă a fotografiei doresc să se concentreze.

Cu toate acestea, potrivit analistului Ming-Chi Kuo, acest lucru se va schimba odată cu iPhone 13. Potrivit lui Kuo, el susține că seria iPhone 13 Pro va continua să utilizeze un obiectiv ultra larg, dar va avea și capacitatea de focalizare automată.

El susține că, pe lângă focalizarea automată, Apple va face modificări la numărul de elemente din obiectiv și îl va schimba de la cinci elemente la șase. Acest lucru va avea ca rezultat fotografii și videoclipuri de o calitate mai bună. Acest lucru se va limita la seria iPhone 13 Pro, care include modelele iPhone 13 Pro și Pro Max, dar Kuo spune că această tehnologie va ajunge până la iPhone-urile non-Pro în 2022.

Acest lucru nu este atât de surprinzător, deoarece este strategia Apple pe care a abordat-o de-a lungul anilor, unde, de obicei, anumite caracteristici sunt exclusive modelelor de ultimă generație înainte de a se îndrepta spre modelele „obișnuite”. Seria iPhone 13 este lansată în prezent în septembrie, așa că avem de așteptat doar câteva luni.

Etichete: , , ,

Sursa: iPhone 13 Pro Will Sport Ultra Wide Lens With Autofocus