Battlefield 2042 va avea parte de DLSS și NVIDIA Reflex

Scris de | 30 iunie, 2021
Battlefield 2042 va avea parte de DLSS și NVIDIA Reflex

Atât NVIDIA DLSS, cât și Reflex vor fi disponibile în Battlefield 2042, următorul titlu din franciza Battlefield. De asemenea, DOOM Eternal tocmai a primit un update care a adăugat ray tracing și NVIDIA DLSS.

Ieri seară, Electronic Arts și DICE au anunțat că NVIDIA este partenerul grafic oficial pentru Battlefield 2042 pe PC. Battlefield V a fost primul joc făcut pe motorul Frostbite care a adăugat DLSS, Anthem a fost cel de-al doilea, iar Battlefield 2042 este numărul trei.

Gamerii GeForce RTX vor primi o experiență excelentă în Battlefield 2042 – cu o latență scăzută datorită NVIDIA Reflex și un număr crescut de cadre pe secundă fără a sacrifica calitatea imaginii datorită DLSS.

Update pentru DOOM Eternal

Bethesda Softworks, id Software și NVIDIA au lucrat împreună pentru a aduce NVIDIA DLSS și ray tracing în DOOM Eternal și a fost lansat seara trecută printr-un patch. Gamerii care se joacă pe platforma GeForce RTX au primit un upgrade instant – grafică mai bună cu reflexii ray traced și performanță mai mare cu DLSS.

DOOM este o franciză cunoscută, iar DOOM Eternal s-a lansat anul trecut, având motorul idTech la bază. Wolfenstein: Youngblood a fost primul joc făcut cu id Tech care a adăugat ray tracing și DLSS, iar DOOM Eternal este al doilea.

De asemenea, cei care joacă Rust pe platforma GeForce RTX primesc un upgrade instant joi, datorită DLSS.

Etichete: , , , ,