Auchan introduce serviciul Click&Collect în magazinele MyAuchan din stațiile Petrom

Scris de | 5 iulie, 2021
Auchan introduce serviciul Click&Collect în magazinele MyAuchan din stațiile Petrom

Începând din această lună, comenzile plasate din magazinul online auchan.ro sau din aplicația Auchan vor putea fi ridicate, prin serviciul gratuit Click&Collect, și din rețeaua de magazine MyAuchan din Stațiile Petrom. Lansat sub forma unui proiect pilot, serviciul este disponibil pentru început în Buzău, urmând să fie extins treptat la nivelul rețelei.

Potrivit companiei, clienții vor putea selecta din peste 20.000 de articole listate online, inclusiv produse proaspete, la finalul comenzii având posibilitatea de a alege ridicarea personală a cumpărăturilor dintr-un magazin MyAuchan din Stațiile Petrom. Ridicarea comenzilor se va putea realiza începând din ziua următoare, în intervalul orar dorit de către client.

„Lansarea acestui serviciu reprezintă soluția noastră pentru consumatorii aflați în mișcare și care își doresc flexibilitate în ceea ce privește cumpărăturile de zi cu zi. Astfel, această opțiune le oferă avantajul de a beneficia de o gamă largă de produse, la prețuri de hipermarket, pe care le pot ridica gratuit în drumul lor, în intervalul orar potrivit programului lor.”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing, Auchan Retail România.

Pentru a beneficia de această opțiune, clienții din Buzău pot selecta online magazinul MyAuchan Petrom Buzău, cumpărăturile urmând a fi ridicate din MyAuchan Petrom Transilvaniei. Comenzile pot fi achitate doar online și nu necesită o valoare minimă.

Potrivit companiei, planurile de extindere ale acestui proiect pilot vizează integrarea magazinelor MyAuchan din Stațiile Petrom, rețeaua numărând în prezent 60 de unități în 25 de localități. Parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan Retail România, un concept nou pe plan local, demarat în 2017, presupune amenajarea a 400 de magazine MyAuchan în Stațiile Petrom din 250 de localități. Astfel, cele două companii continuă remodelarea spațiilor comerciale, adăugând progresiv și diverse servicii de comerț digital, în completarea celor oferite de Petrom.

Etichete: , ,