Prima generație de Apple Watch a fost aproape de a fi produsă din ceramică

Scris de | 6 iulie, 2021
Prima generație de Apple Watch a fost aproape de a fi produsă din ceramică
foto via @ubergizmo.com

Când Apple a lansat Apple Watch pentru prima dată, compania a dezvăluit, de asemenea, potențialul ca dispozitivul să fie unul de lux și l-a oferit într-un finisaj auriu, care avea un preț de 10.000 de dolari. Cu toate acestea, ulterior au descoperit că aceasta nu era neapărat o opțiune pe care mulți oameni o doreau, iar ulterior au schimbat-o într-un finisaj ceramic încă scump, dar puțin mai accesibil.

Cu toate acestea, se pare că Apple a planificat aparent să lanseze Apple Watch într-un finisaj ceramic în 2014. Informația vine grație unui tweet realizat de @DongleBookPro care a distribuit imagini ale unui prototip Apple Watch de primă generație în ceramică. Tweet-ul susține că acesta a fost fabricat în 2014, ceea ce înseamnă că există șansa ca Apple să fi ales acest finisaj pentru Apple Watch-ul de primă generație.

Nu suntem siguri de ce Apple a decis în cele din urmă să meargă cu auriu și să salveze finisajul ceramic pentru modelele ulterioare, dar în același timp nu putem spune că suntem prea surprinși să aflăm acest lucru. În orice caz, de atunci Apple și-a redus considerabil opțiunile de finisare pentru Apple Watch, unde titanul a devenit cea mai scumpă opțiune, deși la 900 de dolari, este o variantă mult mai ușor de agreat comparativ cu versiunea aurie de 10.000 de dolari oferită de companie pentru prima dată clienților.

Etichete: , ,

Sursa: Apple Almost Launched The First-Gen Apple Watch In Ceramic