iPhone 13 ar putea suporta încărcarea reverse wireless

Scris de | 6 iulie, 2021
iPhone 13 ar putea suporta încărcarea reverse wireless
foto via @ubergizmo.com

Una dintre funcțiile pe care le-am văzut introduse recent în lumea smartphone-urilor este reverse wireless charging. Practic, aceasta poate prelua energia din telefon și o va folosi pentru a încărca fără fir un alt dispozitiv, cum ar fi un alt telefon, de exemplu, sau o pereche de căști. De obicei, nu este o funcție deosebit de impresionantă și este lentă, dar poate constitui o opțiune bună în cazul în care aveți nevoie de câteva procente de baterie.

Aceasta nu este încă o caracteristică pe care am văzut-o pe iPhone, dar, conform ultimelor zvonuri de la EverythingApplePro, se pare că există posibilitatea ca iPhone 13 să vină cu această caracteristică. Raportul susține că telefonul ar putea avea bobine de încărcare fără fir mai mari, despre care se speculează că ar putea fi utilizate ca un încărcător wireless invers.

Nu suntem siguri despre puterea pe care o va avea reverse wireless charging-ul de pe iPhone-uri, dar este posibil să nu fie suficient de mare pentru a face cu adevărat atât de multă diferență. În schimb, bănuim că, dacă Apple ar include o astfel de caracteristică, aceasta ar putea avea ca scop încărcarea altor dispozitive Apple, cum ar fi AirPods, de exemplu.

 

Etichete: , ,

Sursa: iPhone 13 Could Support Reverse Wireless Charging