Realme GT 2 va include chipset-ul Snapdragon 895

Scris de | 7 iulie, 2021
Realme GT 2 va include chipset-ul Snapdragon 895
foto via @eronid.com

Următorul succesor al Realme GT, GT 2, este în lucru, iar o descoperire făcută de 91mobile ne-a adus în cele din urmă câteva informații concrete despre ce procesor va alimenta acest smartphone de nivel mediu. Aflăm că cel mai recent telefon Realme va purta Snapdragon 895 SoC de la Qualcomm, cel mai nou cip de procesare mobil din linie, care va fi lansat și mai târziu în 2021 (probabil la Summitul Qualcomm din ultimul trimestru al anului, conform tradiției).

Acest lucru va face din Realme GT 2 unul dintre primele telefoane care vor fi echipate cu SoC de vârf în acest an, așa cum se potrivește doar cu un flagship. De asemenea, ține pasul cu tradiția, deoarece originalul Realme GT a fost, de asemenea, primul telefon care a purtat Snapdragon 888 anul trecut.

O postare pe platforma chineză de socializare Weibo a adus știrea, care este primul anunț oficial din partea companiei Realme. Acesta a fost dezvăluit de un cont de știri tehnologice numit Fast Technology Official, care îl cita direct pe președintele Realme, Wang Wei Derek.La fel ca Realme GT, GT 2 va fi lansat mai întâi în India și China, dar va fi disponibil în toată lumea la scurt timp. Prețul său inițial este estimat la 540 USD.

În general, se pare că ne putem aștepta la lucruri bune de la următoarea generație emblematică a Realme, cu funcționalitate solidă și îmbunătățiri la specificațiile de anul trecut, cuplate de prețurile tentant de mici pe care le oferă în comparație cu alte nume de marcă de top.

Etichete: , ,

Sursa: Realme GT 2 will feature Snapdragon 895 chipset