Samsung va anunța Z Fold 3 și Galaxy Watch 4 în august

Scris de | 7 iulie, 2021
Samsung va anunța Z Fold 3 și Galaxy Watch 4 în august
foto via @thenextweb.com

Samsung a avut un eveniment destul de liniștit Mobile World Congress, dar ne-a spus că vom afla mai multe despre viitorul său ceas inteligent aprobat de Google la următorul său eveniment Unpacked. Din păcate, compania nu ne-a spus când va fi exact asta, dar un nou raport al publicației coreene DigitalDaily News (prin 9to5Google) susține că următorul Unpacked va avea loc pe 11 august, la ora 10 AM ET.

Potrivit raportului, Samsung va lansa cinci dispozitive la eveniment:

  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Flip 3
  • Galaxy Watch 4
  • Galaxy Watch 4 activ
  • Galaxy Buds 2

În special, noile ceasuri Galaxy vor fi primele Samsung care nu vor folosi Tizen OS. Google a colaborat cu Samsung pentru a revizui Wear OS de la bază, făcându-l mai lin și mai eficient.

Sperăm că dispozitivele sunt capabile să mențină o durată lungă de viață a bateriei pentru care au fost cunoscute ceasurile inteligente Samsung, având în același timp o compatibilitate mult mai mare cu aplicațiile smartwatch prin Wear OS. Acestea fiind spuse, ceasul va utiliza un aspect personalizat One UI Watch – pentru că nu ar fi Samsung dacă nu și-ar pune propria răsucire pe software.

În ceea ce privește Z Fold 3, se așteaptă să fie un rafinament al conceptului original al Fold-ului, fără modificări majore ale factorului de formă. Cea mai mare schimbare în afară de specificația așteptată este că Z Fold 3 va susține S-Pen

Se pare că evenimentul va fi difuzat prin YouTube, ca de obicei, și nu există nicio indicație că aceștia intenționează să organizeze un eveniment fizic concomitent.

Etichete: , , ,

Sursa: Leak: Samsung to announce the Z Fold 3 and Galaxy Watch 4 in August