MWC 2021: Care este cel mai bun telefon

Scris de | 6 iulie, 2021
MWC 2021: Care este cel mai bun telefon

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a câștigat premiul pentru cel mai bun smartphone la Global Mobile Awards (GLOMO Awards) în cadrul Mobile World Congress (MWC) 2021. Premiile anuale GLOMO premiază specificațiile hardware, software, precum și serviciile din industria mobilă din întreaga lume.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Cel mai bun smartphone

La ceremonia de decernare a premiilor, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a fost desemnat „Cel mai bun smartphone” al ultimului an. Smartphone-ul, care are un sistem de camere de calitate profesională și un display inteligent este o alegere bună pentru utilizatorii care doresc să facă fotografii peste medie. Este, de asemenea, primul telefon din seria S care acceptă S Pen.

Juriul categoriei a afirmat: „Cel mai bun smartphone Android produs de Samsung vine la pachet cu o gamă completă de specificații, display AMOLED, cele mai bune camere și multe altele – acest telefon merită cu adevărat titlul de cel mai bun smartphone din 2021.”

În această categorie a fost selectat și Samsung Galaxy S20 FE, care a adus specificațiile preferate ale fanilor Galaxy S20 mai aproape de marea majoritate a publicului, incluzând aici camerele alimentate de AI și display-ul Infinity-O de 120Hz.

Etichete: , ,