Philips lansează un nou monitor ultra-wide. Preț și specificații pentru Philips 498P9Z

Scris de | 8 iulie, 2021
Philips lansează un nou monitor ultra-wide. Preț și specificații pentru Philips 498P9Z

Noul monitor Philips 498P9Z este conceput pentru a satisface cerințele graphic designerilor, arhitecților, programatorilor care au nevoie de un spațiu de lucru generos. Noul monitor are un panou VA curbat ce măsoară 49 inci (124 cm), o rație de 32:9 și un refresh rate de 165Hz cu tehnologie Adaptive-Sync pentru o experiență confortabilă de utilizare pe tot parcursul zilei.

Philips 498P9Z: Dimensiuni

Philips 498P9Z are un ecran SuperWide cu rezoluție de 5120 x 1440 ce înlocuiește un setup cu două monitoare QuadHD de 27 inci. Trecerea la un monitor de 49 inchi se traduce prin faptul că foile de calcul devin complet vizibile pe un singur ecran, în timp ce editorii foto-video pot urmări în același timp ecranul de previzualizare și timeline-ul complet al producției, iar programatorii pot avea pe ecran liniile de cod și zona de previzualizare a aplicației. Curbura de 1800R a ecranului înconjoară utilizatorul pentru asigură o experiență mai bună.

Philips 498P9Z: Imagine de calitate

Certificarea VESA DisplayHDR 400 oferă o imagine mai bună monitoarelor SDR. Luminozitatea, contrastul, culorile și imaginile fluide oferite de ecranul de 165Hz cu tehnologia Adaptive-Sync contribuie la o experiență de vizualizare bună, indiferent de conținutul afișat pe ecran. Monitorul este potrivit chiar și pentru sesiunile de gaming casual.

Tratamentul anti-glare si anti-reflexie, precum și tehnologiile menite sa protejeze ochii utilizatorilor, precum FlickerFree, modul EasyRead și LowBlue funcționează împreună pentru o experiență de vizionare mai confortabilă, filtrând lumina albastră și reducând oboseala ochilor.

Philips 498P9Z: Multi-tasking

Un spațiu mai larg este mai potrivit pentru multitasking. Raportul de 32:9 și dimensiunea generoasă a ecranului permit utilizatorilor să deschidă mai multe aplicații și documente simultan, fără a jongla cu fișierele deschise. Chat-urile, aplicatiile de mail, videoclipurile și fișele tehnice își găsesc loc pe ecranul de 49 inci. Dar pentru cele mai bune configurări există tehnologia MultiView și un comutator KVM încorporat.

Tehnologia MultiView permite conectarea și vizualizarea dublă activă, astfel încât utilizatorii să poată lucra simultan cu mai multe dispozitive, cum ar fi un PC și un notebook. Comutatorul KVM MultiClient integrat permite utilizatorilor să controleze două PC-uri separate cu un singur set monitor-tastatură-mouse, cu posibilitatea de a comuta între surse.

Philips 498P9Z va fi disponibil începând din august 2021 la prețul de 5.665 lei.

Etichete: , , ,