iMac Apple Silicon într-un format mai mare se află în dezvoltare. Când se lansează

Scris de | 13 iulie, 2021
iMac Apple Silicon într-un format mai mare se află în dezvoltare. Când se lansează
Foto: Apple

La începutul acestui an, Apple a introdus iMac-ul cu procesor M1. Cu toate acestea, această reîmprospătare iMac a venit într-o singură dimensiune, un model de 24 inci. După cum știam, înainte de aceasta, Apple avea atât un model de 21 inci, cât și un model de 27 inci, ceea ce înseamnă că există șanse mari să existe și un iMac Apple Silicon mai mare.

Deci întrebarea este, când și unde? Potrivit lui Mark On Gurman, se pare că Apple Silicon iMac cu dimensiuni mai mari este încă în lucru. Pe baza a ceea ce spune, se pare că ar putea să nu ajungă neapărat mai târziu în acest an și că ar putea fi alimentat fie de chipsetul M1X, fie de cel al M2X.

Dacă este vorba despre cel din urmă, asta înseamnă că ne putem aștepta la sfârșitul anului 2022. Acest lucru se datorează faptului că se zvonește că Apple va lansa M1X mai târziu în acest an în MacBook Pro-urile de 14 inci și 16 inci redesigned și că M2 ajunge abia în 2022, ceea ce înseamnă că M2X va veni probabil în ultima parte a anului 2022 pe baza programului actual.

Acestea sunt doar speculații din partea noastră, dar se pare că, dacă dorești un iMac mai mare, fie ar trebui să cumperi modelul Intel chiar acum, fie s-ar putea să trebuiască să aștepți până în 2022.

Etichete: , ,

Sursa: Larger Apple Silicon iMac Still In The Works