Camera web Elgato, în valoare de 200 de dolari, este adresată streamerilor

Scris de | 18 iulie, 2021
Camera web Elgato, în valoare de 200 de dolari, este adresată streamerilor
foto via @ubergizmo.com

Ai observat vreodată că majoritatea streamerilor profesioniști au videoclipuri de foarte bună calitate în timpul fluxurilor lor, în comparație cu videoclipurile granulate și pixelate de pe camera ta web? Acest lucru se datorează faptului că ei investesc în camere de calitate superioară, deoarece au nevoie de echipamentul adecvat pentru a oferi livrabile cât mai bune, la un nivel cât mai înalt.

Dacă te gândești să intri în domeniul de streaming și să ai o calitate a videoclipului bună, Elgato ar putea avea ceva pentru tine. Compania a anunțat o nouă cameră web numită Facecam. Aceasta este o cameră web 1080p care poate înregistra videoclipuri de până la 60 fps, vine cu un obiectiv de 24 de elemente cu focalizare fixă ​​de opt elemente cu o deschidere f / 2.4 și va utiliza un senzor CMOS Sony Starvis.

Elgato Facecam va avea un preț de 200 USD. În mod clar, aceasta nu este o cameră web concepută pentru un consumator obișnuit, care ar putea să nu aibă neapărat nevoie de toate acele hardware ale camerei.

Senzorul camerei va fi, de asemenea, înconjurat de un radiator care este menit să-l mențină răcoros, așa că, dacă intenționezi să transmiți în flux pentru perioade lungi de timp, ar putea fi util.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Elgato’s $200 Webcam Is Aimed At Streamers