Oppo va lansa noul său smartwatch, Oppo Watch 2

Scris de | 20 iulie, 2021
Oppo va lansa noul său smartwatch, Oppo Watch 2

După ce anul trecut și-a făcut oficial intrarea pe piața smartwatch-urilor prin Oppo Watch, un ceas al cărui review l-am făcut și noi, compania chineză se pregătește acum de lansarea noului model – Oppo Watch 2 – care ar urma să se întâmple pe 27 iulie.

Oppo nu a făcut niciun anunț oficial cu privire la noul smartwatch, însă acesta este deja listat pe site-ului retailer-ului chinez JD.com, oferind astfel o privire la design-ul său și opțiunile diferite de culoare pe care le vor avea utilizatorii. De asemenea, aflăm și că acesta va sosi cu un chip Apollo 4s, control al camerei și un mod de gaming – orice ar însemna acesta din urmă pentru un smartwatch.

Alte specificații zvonite până acum includ prezența unui procesor Snapdragon Wear 4100 SoC, care să fie ajutat de chip-ul Apollo 4s. Interfața va fi aceeași ColorOS pe care o regăsim pe smartwatch-urile Oppo, și va exista o interfață secundară RTOS, activată atunci când dorești extinderea autonomiei bateriei. De asemenea, printre specificații se vor număra și suport pentru eSIM și LTE, stocare internă de 16GB, o nouă aplicație Oppo Relax, noi fețe de ceas, detecție a stresului și două dimenisuni diferite – unul de 42mm, și unul de 46mm.

Oppo ar trebui să și confirme unele dintre funcțiile lui Oppo Watch 2 în zilele premergătoare lansării din 27 iulie.

Etichete: , , , ,

Sursa: Oppo Watch 2 will be unveiled on July 27