Opțiune de 1 TB pentru iPhone 13 Pro, LiDAR pe toate modelele. Cele mai recente zvonuri despre următoarele modele Apple

Scris de | 23 iulie, 2021
Opțiune de 1 TB pentru iPhone 13 Pro, LiDAR pe toate modelele. Cele mai recente zvonuri despre următoarele modele Apple
foto via @gsmarena.com

În iunie analiștii de la Wedbush au susținut că toate modelele iPhone 13 vor avea LiDAR și că modelele Pro vor fi disponibile cu spațiu de stocare de până la 1 TB. Mai târziu, analiștii de la TrendForce au raportat că niciuna dintre revendicări nu este adevărată, limitând LiDAR la cele două modele Pro și stocarea acestora la 512 GB, dar analiștii Wedbush au urmărit cu atenție lanțul de aprovizionare din Asia și își reiterează acum afirmația inițială – LiDAR pentru toate modelele, opțiuni de 1 TB pe iPhone 13 Pro și 13 Pro Max. Acest lucru ar putea însemna că și opțiunile de stocare mai mici (128 GB și 256 GB) vor fi dublate.

Analiștii nu spun nimic în această privință, dar se așteaptă ca generația iPhone 13 să se potrivească sau să depășească actuala generație 12 din punct de vedere al vânzărilor. Lanțul de aprovizionare vizează 90-100 de milioane de unități, comparativ cu 80 de milioane pentru modelele actuale. Aceasta reprezintă o creștere de aproximativ 15% față de an.

Desigur, obiectivele se schimbă, lipsa chipset-urilor având un efect major asupra acestui lucru. Cu toate acestea, prognoza este pentru un an profitabil pentru Apple, care va avea beneficii pe măsură ce economia și interesul consumatorilor vor începe să se redreseze după extinderea lansării vaccinului.

Etichete: , , , ,

Sursa: 1TB option for iPhone 13 Pro duo, LiDAR on all models, say analysts