Display-ul Next Pro de la Apple ar putea avea un chipset A13

Scris de | 26 iulie, 2021
Display-ul Next Pro de la Apple ar putea avea un chipset A13
foto via @ubergizmo.com

De multe ori, display-urile nu aduc noutate constantă în ceea ce privește caracteristicile lor. Acest lucru se datorează faptului că, în cea mai mare parte, fac doar un singur lucru și anume afișarea lucrurilor pe ecranul său, dar nu îl folosim cu adevărat dincolo de asta. Deci, atâta timp cât ne poate arăta ceea ce privim cu o precizie relativă în ceea ce privește culoarea și detaliile, este greu să ne plângem.

Acestea fiind spuse, Apple crede că ar putea să îmbunătățească și mai mult display-urile, deoarece, potrivit unui raport de la 9to5Mac, ei susțin că Apple dezvoltă aparent un nou display profesional care ar putea veni de fapt cu un chipset A13 în interiorul acestuia. Acest raport se leagă de fapt de un raport anterior de acum câțiva ani, care sugerează că Apple ar putea lucra la un ecran cu un GPU încorporat.

Acest lucru se datorează faptului că SoC-urile precum A13 combină diferite componente într-un singur cip, de unde și denumirea de system-on-a-chip. Aceasta include componente precum un procesor și un GPU care, pentru un computer, ar putea fi vândute și instalate separat. Acest lucru înseamnă că, în teorie, acest monitor ar putea contribui la creșterea capacităților grafice ale dispozitivelor conectate la acesta, ca un GPU extern.

Ar putea ajuta, de asemenea, să preia o parte din volumul de lucru de pe computerul conectat la acesta, astfel încât să nu o strecoare prea mult sau să nu se supraîncălzească. Este o idee interesantă, deși având în vedere cât costă deja Pro Display XDR, ne-ar plăcea să ne gândim cât de mult ar putea costa și un nou model cu un chipset încorporat.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple’s Next Pro Display Could Sport An A13 Chipset