Căștile cu cel mai bizar nume, Nothing ear (1) au fost anunțate oficial. Când vor putea fi cumpărate

Scris de | 27 iulie, 2021
Căștile cu cel mai bizar nume, Nothing ear (1) au fost anunțate oficial. Când vor putea fi cumpărate

Nothing, noua companie înființată de Carl Pei, co-fondatorul OnePlus, și-a anunțat astăzi primul său produs, o pereche de căști true wireless, de mult zvonite, care poartă unul dintre cele mai bizare nume pe care le-am întâlnit vreodată – „Nothing ear (1)”.

Căștile vin cu un design transparent complet diferit de ce am văzut până acum pe alte gadget-uri similare, atât dispozitivele în sine, cât și cutiuța de încărcare fiind făcute din plastic transparent, permițându-ți să observi toate elementele interioare ale ear (1).

Fiecare cască are o greutate de 4,7 grame și adăpostește un difuzor de 11,6mm. Ear (1) au suport Bluetooth 5.2, și pot fi controlate prin gesturi, fie pentru a da play/pauză, a schimba melodia sau a trece pe modul de anulare activă a zgomotului de fond. Pentru că da, acestea vin și cu două nivele de anulare a zgomotulu, precum și cu un transparency mode, prin care poți auzi ceea ce se întâmplă în jurul tău fără să îți dai jos căștile. Poți și să oprești complet ANC-ul pentru o durată a autonomiei mai lungă.

La acest capitol, ear (1) ar trebui să vină cu 4 ore de muzică fără întrerupere cu ANC-ul activ, și pot ajunge la 5,7 ore cu el dezactivat. Cutiuța de încărcare poate adăuga până la 34 de ore în plus, și se încarcă cu un cablu USB-C sau chiar și wireless.

Căștile funcționează atât pe iOS, cât și pe Android și vor avea o aplicație disponibilă pentru a controla diferite funcții precum modificarea gesturilor, activarea ANC-ului, updatarea software-ului sau setarea sunetului dintr-un EQ.

Nothing ear (1) costă 99 de euro și vor fi disponibile în 45 de țări din întreaga lume, inclusiv SUA, India, Marea Britanie și câteva națiuni din Europa. Vor putea fi cumpărate de pe site-ul Nothing în cantități limitate începând cu 31 iulie și vor avea o disponibilitate mai largă pe 17 august.

Etichete: , , , ,