OnePlus Nord 2 5G, disponibil la vânzare în România. Preț, disponibilitate și specificații

Scris de | 28 iulie, 2021
OnePlus Nord 2 5G, disponibil la vânzare în România. Preț, disponibilitate și specificații

OnePlus anunță startul vânzărilor în România pentru cel mai nou smartphone din linia de produse Nord, OnePlus Nord 2 5G. Disponibil în două culori (Blue Haze și Gray Sierra) care sunt rezistente la amprente, utilizatorii pot acum să comande dispozitivul de pe site-ul oficial al companiei sau de la eMAG.

OnePlus Nord 2 5G este cel mai recent pas al OnePlus în categoria segmentului mid-range, și aduce performanțe alimentate de AI, un sistem de cameră mai inteligent și elementele de smartphone care îl fac comparabil cu un flagship. Este echipat cu mai multe funcții premium, precum o cameră principală de 50MP, senzor Sony IMX 766, stabilizare optică a imaginii (OIS), Warp Charge 65 și baterie de 4500 mAh.

Citește review-ul nostru pentru OnePlus Nord 2 5G AICI.

De asemenea, vine cu un chipset flagship de la MediaTek, Dimensity 1200-AI, exclusiv pentru OnePlus, alimentat cu o serie de funcții bazate pe AI pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, precum și cu software-ul OxygenOS care oferă utilizatorilor o experiență mai fluidă.

De asemenea, OnePlus Nord 2 5G are o cameră ultra-wide de 8MP cu un câmp vizual de 119,7 grade și o cameră selfie de 32MP cu senzor Sony IMX615. Aceasta este camera frontală cu cea mai mare rezoluție disponibilă pe un dispozitiv OnePlus. Smartphone-ul vine și cu un display AMOLED fluid de 6,43 inci, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz.

OnePlus Nord 2 5G: Preț și disponibilitate

RAM  ROM  CuloriPreț  Disponibilitate  Data vânzărilor 
8GB  128GB  Blue Haze Gray Sierra1.999 leiRomânia28 iulie – onepl.us/romania; 4 august – eMAG
12GB  256GB  Blue Haze Gray Sierra2.499 leiRomânia28 iulie – onepl.us/romania; 4 august – eMAG

Etichete: , ,