Motorola anunță noua sa serie flagship, Edge 20

Scris de | 29 iulie, 2021
Motorola anunță noua sa serie flagship, Edge 20

Seria Motorola Edge 20 este alcătuită din trei dispozitive: edge 20 pro, edge 20 și edge 20 lite, iar lansarea sa confirmă faptul că Motorola nu a uitat de proaspăta sa divizie de flagship-uri.

Motorola edge 20 pro

Motorola edge 20 pro este cel mai puternic dispozitiv al noii serii, cu o cameră principală de 108MP și unul dintre cei mai mari senzori ai camerei de până acum de pe un telefon Motorola, cu f/1.1.5. Dispozitivul este echipat cu tehnologia Ultra Pixel, iar obiectivul cu unghi ultra-wide, aduce un cadru de 4 ori mai cuprinzător. În plus, Macro Vision facilitează apropierea de 5 ori mai mult de subiect pentru close-up-uri la aproape 3 cm distanță.

A treia cameră este primul obiectiv de tip periscop (sau tele), încorporat pe un dispozitiv Motorola, o funcționalitate care permite claritatea imaginii de la o distanță de 5 ori mai mare. În plus, a fost introdusă opțiunea 50x Super Zoom, dar și posibilitatea înregistrării clipurilor video la o rezoluție 8K, o premieră pentru un smartphone Motorola.

Ecranul este un Max Vision cu tehnologie OLED pentru o experiență de vizualizare clară și o dimensiune de 6,7 inci. Acest ecran oferă un afișaj de 10 biți, ce asigură un spațiu de culoare de DCI-P3 și îndeplinește standardele HDR10 +. De asemenea, o altă premieră pentru un telefon Motorola o reprezintă rata de refresh a ecranului de 144Hz.

Motorola edge 20 pro este cel mai recent dispozitiv din portofoliul Motorola care este echipat cu tehnologia 5G și le oferă utilizatorilor următoarea generație de viteză, Wi-Fi 6. Procesorul Qualcomm Snapdragon 870 face pereche cu 256 GB spațiu de stocare încorporat și 12 GB de memorie RAM.

În cele din urmă, pe parte de autonomie, motorola edge 20 pro oferă peste 30 de ore de conectivitate 5G fără a fi nevoie ca dispozitivul să fie încărcat, conform Motorola. Încărcarea TurboPower, pe 30W, oferă 9 ore de putere a telefonului în doar 10 minute de încărcare.

Motorola edge 20

Motorola edge 20 este unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri 5G de pe piață, cu o dimensiune de doar 6,99 mm, fiind proiectat pentru cei care apreciază un design minimalist.

Telefonul vine tot cu o cameră principală de 108MP, la fel ca motorola edge 20 pro, cu un obiectiv ultra-wide și lentile macro, plus un teleobiectiv 30X Super Zoom pentru a surprinde imagini de la distanțe mari. Conținutul creat poate fi vizualizat pe un ecran de 6,7 inci, iar experiența de vizionare este îmbunătățită datorită ratei de refresh de 144Hz.

La interior se află un procesor Snapdragon 778G, cu suport pentru Wi-Fi 6 și conceput special pentru telefoane 5G. La puterea de procesare se adaugă o combinație de 8GB RAM și 128GB de stocare, iar bateria de 4000 mAh permite o utilizare de peste o zi, având și aceeași încărcare Turbo Power 30, ce oferă 8 ore de putere telefonului în doar 10 minute de încărcare.

Motorola edge 20 lite

Motorola edge 20 are și el același senzor principal de 108MP, alături de o cameră ultra-wide și Macro Vision. Și ecranul este același, un OLED de 6,7 inci, și principala diferență apare abia la procesor, care este un MediaTek eficient din punct de vedere energetic. Alte specificații includ 8GB de memorie RAM și o baterie de 5000 mAh, alimentată cu încărcare TurboPower pe 30W.

Ready For

Platforma Ready For amplifică toate capabilitățile smartphone-ului, iar cu o nouă conexiune wireless și compatibilitate cu ecranul computerului, posibilitățile de utilizare ale telefonului se extind. Cu noile capacități de conexiune wireless, acum este mai ușor ca jocurile de pe telefon să fie mutate pe un ecran mare, sau să utilizezi aplicațiile preferate pe un ecran desktop. În plus, cu noua funcționalitate Ready For PC, pot fi accesate aplicațiile telefonului și fișierele PC pe același ecran, printr-o simplă conectare wireless și deschizând Ready For.

Noile telefoane vor primi cel puțin 2 actualizări majore ale sistemului de operare Android și actualizări bilunare, timp de 2 ani. Aceste dispozitive sunt protejate de ThinkShield pentru mobil, care oferă o protecție suplimentară de securitate. Funcțiile esențiale pot fi, de asemenea, actualizate prin Playstore. Utilizatorii se pot aștepta la asistență continuă pentru funcțiile software, cum ar fi noile experiențe, precum: MyUX, noile funcții ale camerei și noua extensie, platforma Ready For, toate acestea în funcție de compatibilitatea hardware-ului.

Disponibilitate și prețuri

Motorola edge 20 pro va fi disponibil în Europa, în următoarele săptămâni, în trei versiuni de culoare: midnight blue, iridescent white and blue vegan leather, la prețul recomandat de 699,99 euro.

Motorola edge 20 va fi disponibil în trei versiuni de culoare: frosted grey, frosted white, frosted emerald, la prețul recomandat de 499,99 euro.

Motorola edge 20 lite va fi disponibil în 2 culori: electric graphite și lagoon green, la prețul recomandat de 349,99 euro.

Etichete: , , , , ,