Oppo Watch 2 promite 16 zile de viață a bateriei

Scris de | 30 iulie, 2021
Oppo Watch 2 promite 16 zile de viață a bateriei
foto via @ubergizmo.com

Când vine vorba de ceasurile tradiționale, aproape niciodată nu trebuie să vă faceți griji cu privire la baterie. Nu același lucru se poate spune și despre ceasurile inteligente care durează fie doar o zi sau câteva zile înainte de a avea nevoie de o altă încărcare.

Dacă ești în căutarea unui ceas inteligent pe care rareori trebuie să îl încarci, noul Oppo Watch 2 ar putea fi de interes, mai ales cu durata de viață a bateriei este de 16 zile în modul de economisire a energiei.

Sub capotă, Oppo Watch 2 este alimentat de Qualcomm Snapdragon 4100 și rulează pe propriul sistem de operare ColorOS. Trebuie remarcat faptul că Oppo a lansat anul trecut o versiune a ceasului Oppo în afara Chinei care a funcționat pe Wear OS, dar nu este clar dacă intenționează să facă același lucru din nou.

Ceasul va fi disponibil în dimensiuni de 42mm și 46mm și va avea un ecran OLED curbat cu o rată de reîmprospătarede 60Hz. Acesta vine cu o serie obișnuită de senzori pentru ritmul cardiac, somn, oxigen din sânge și multe altele. Oppo Watch 2 are un preț de aproximativ 200 USD și în acest moment pare a fi exclusiv pentru China.

Etichete: , , ,

Sursa: The Oppo Watch 2 Promises 16 Days Of Battery Life