Forza Motorsport 7 nu va mai fi disponibil incepand cu 15 septembrie 2021

Scris de | 1 august, 2021
Forza Motorsport 7 nu va mai fi disponibil incepand cu 15 septembrie 2021
foto via @slashgear.com

Microsoft a anunțat că Forza Motorsport 7 va ajunge la sfârșitul vieții în cursul acestui an, ceea ce înseamnă că jocul și DLC-ul său vor dispărea de pe piata jocurilor digitale. De asemenea, jocul va dispărea de pe Xbox Game Pass, așa că, dacă ați urmărit Forza Motorsport 7, dar nu ați făcut încă pasul, acum este momentul să acționați. O nouă postare pe site-ul Forza Motorsport explică faptul că FM 7 va ajunge la starea de sfârșit de viață în 15 septembrie 2021.

În acel moment, va fi eliminat atât din Microsoft Store, cât și din Xbox Game Pass și nu va ajunge să se întoarcă. Vestea bună este că cei care dețin deja jocul îl vor putea descărca în continuare după ce a fost eliminat, așa că, dacă este deja în biblioteca dvs., nu aveți de ce să vă faceți griji. Dacă nu îl dețineți deja și doriți să îl cumpărați înainte de a dispărea definitiv, Microsoft a pus jocul în vânzare prin Microsoft Store până când acesta va fi eliminat în septembrie. Ediția standard este de până la 9,99 USD, în timp ce ediția de lux este de 14,99 USD, iar ediția finală are un preț de 19,99 USD.

În plus, Microsoft spune că abonații Xbox Game Pass care au achiziționat DLC pentru joc, dar nu și jocul în sine, vor primi un simbol care poate fi răscumpărat pentru Forza Motorsport 7. Se pare că distribuția de jetoane are loc acum și va continua până pe 2 august. Cei care nu primesc un jeton până la sfârșitul lunii 2 august trebuie să contacteze asistența Xbox. Din păcate, acest lucru nu este un lucru neobișnuit în seria Forza, deoarece fiecare joc din franciza Motorsport și Horizon este în cele din urmă eliminat – probabil din cauza expirării ofertelor de licențiere pentru mașini și muzică în acele jocuri. În consecință, va exista o perioadă de timp în care nu există niciun joc Forza Motorsport disponibil, deoarece nu avem încă o dată de lansare pentru Forza Motorsport pe Xbox Series X. 

Etichete: , , , ,

Sursa: Forza Motorsport 7 is reaching the end of the road, so get it while you can