Prețul căștilor Samsung Galaxy Buds 2 a fost deja aflat. Sunt mai ieftine decât Galaxy Buds Pro

Scris de | 2 august, 2021
Prețul căștilor Samsung Galaxy Buds 2 a fost deja aflat. Sunt mai ieftine decât Galaxy Buds Pro
Foto: WinFuture

Specificațiile complete și prețurile pentru piața europeană ale căștilor Samsung Galaxy Buds 2 au fost aflate de site-ul german WinFuture, aceasta servind practic ca o confirmare a informațiilor apărute în ultimele luni.

Astfel, noile căști ale celor de la Samsung, care sunt așteptate să se lanseze pe 11 august, la evenimentul Galaxy Unpacked, vor veni cu acea certificare AKG („sound by AKG”) și anulare activă a zgomotului de fond, care poate fi utilizată timp de 20 de ore. Autonomia căștilor fără ANC ar urma să fie de 30 de ore, iar carcasa le va putea încărca în doar 5 minute suficient pentru o oră de ascultare.

Se pare că sud-coreenii ar fi instalat trei microfoane pe noile căști true wireless, pentru a asigura claritatea conversațiilor chiar și în medii zgomotoase, și nu vor lipsi câteva funcții AI, precum și controalele tactile de pe margine.

Galaxy Buds 2 vin cu un rating IPX2, care le oferă rezistență la stropi și transpirație, la fel ca prima versiune de Galaxy Buds. Prin comparație, Galaxy Buds Pro, lansate anul acesta în ianuarie, au protecție IPX7.

În sfârșit, în ceea ce privește prețul, se pare că Galaxy Buds 2 vor costa 149,99 euro, lucru care confirmă un zvon anterior, ce sugera că noile căști Samsung ar avea un preț situat între 149 și 169 de dolari. Partea bună este că vor fi mai ieftine decât Galaxy Buds Pro, lansate la 200 de dolari, însă vor costa totuși mai mult decât prima generație de Galaxy Buds, lansată la 129 de dolari în 2019.

Etichete: , , , , ,