iPhone-ul pliabil este probabil la 2-3 ani distanță de lansare

Scris de | 5 august, 2021
iPhone-ul pliabil este probabil la 2-3 ani distanță de lansare
foto via @gamersgrade.com

În timp ce companii precum Samsung au mizat pe telefoane pliabile, Apple a fost destul de liniștit. Am auzit zvonuri că Apple ar putea să-și planifice propriul pliabil, dar se pare că probabil nu ar trebui să ne așteptăm să îl vedem în curând. De fapt, ar putea fi la 2-3 ani distanță cel mai devreme. 

Acest lucru este potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg, care a scris în newsletter-ul său Power On că vor trece cel puțin 2-3 ani înainte ca Apple să fie gata să lanseze propriul iPhone pliabil. Până la acel moment, Samsung i-ar fi permis să câștige un punct de sprijin puternic pe piața pliabilă, dar din nou, Apple nu este cu adevărat genul de a lansa funcții pe piață doar pentru că este un lucru la modă. Apple nu și-a declarat niciodată public interesul pentru explorarea pliabilelor, dar au fost descoperite în trecut brevete care sugerează că Apple explorează conceptul, cel puțin în culise.

Cu toate acestea, la fel ca în cazul majorității brevetelor, este greu de spus dacă doar caută o idee sau dacă este ceva ce urmăresc în mod activ. Oricum ar fi, un iPhone pliabil ar putea fi interesant, dar, așa cum este, juriul este în continuare nesigur dacă pliabilele sunt sau nu următorul standard al smartphone-urilor. 

Etichete: , ,

Sursa: Foldable iPhone Probably 2-3 Years Away At The Earliest