AirPods Pro vor beneficia de Conversation Boost. Ce presupune acest lucru?

Scris de | 6 august, 2021
AirPods Pro vor beneficia de Conversation Boost. Ce presupune acest lucru?
foto via @ubergizmo.com

Așa cum e de așteptat de la o mulțime de căști wireless în aceste zile, nu numai că sunt foarte bune pentru a asculta muzică, ele pot fi folosite și pentru apeluri. Cu toate acestea, calitatea microfonului și modul în care preia sunetul vor varia de la dispozitiv la dispozitiv. Cu iOS 15, însă, Apple va îmbunătăți AirPods Pro.

De fapt, se pare că în cel mai recent firmware beta, Apple a adăugat suport pentru Conversation Boost. Pentru cei care nu sunt familiarizați, Conversation Boost este o funcție care va ajunge în iOS 15 și care va utiliza microfoanele care formează fasciculele AirPods Pro pentru a contribui la creșterea nivelului conversațiilor, după cum sugerează și numele.

Asta înseamnă că, în teorie, apelurile vocale ar trebui să fie mai clare și mai puternice. De asemenea, funcția va fi utilă pentru cei care ar putea avea o deficiență de auz, deoarece volumul mai mare ar trebui să faciliteze auzul a ceea ce se vorbește în timpul unui apel. Deoarece funcția a fost adăugată în cel mai recent firmware beta, dezvoltatorii înregistrați ar trebui să aibă acces la ea.

iOS 15 e pregătit de lansare în această toamnă. Apple nu a specificat încă o dată exacă, dar cel mai probabil ar trebui să fie disponibil alături de noile iPhone-uri care vor fi anunțate în luna septembrie.

Etichete: , , , ,

Sursa: AirPods Pro Beta Firmware Introduces Conversation Boosting Feature By Tyler Lee, on 08/04/2021 19:37 PDT