Microsoft testează night mode pentru Xbox

foto via @ubergizmo.com

Dacă îți petreci nopțile si diminețile jucând jocuri pe consolele celor de la Microsoft, atunci s-ar putea să fii interesat să afli că gigantul american a dezvăluit că lucrează la night mode pentru Xbox, un mod complet nou, care îl va face un pic mai ușor de utilizat în întuneric. 

Potrivit Microsoft, „Night mode a fost acum adăugat ca o funcție nouă în Setări! Utilizatorii își pot diminua luminozitatea și aplica acum un filtru asupra ecranului, și pot modifica și luminozitatea LED-ului consolei și controller-ului. Vă rugăm să rețineți că localizarea este încă un work in progress, astfel încât funcția este disponibilă momentan doar în limba engleză. ” Desigur, pentru cei care sunt obișnuiți să se joace cu luminozitatea televizorului setată la maximum și nu au probleme cu acest lucru, probabil că modificarea nu va fi o mare noutate. Însă cei care locuiesc alături de mai multe persoane și vor să reducă puțin nivelul de lumină provenită de la televizor vor găsi cu siguranță această nouă funcție ca fiind utilă.

Utilizatorii vor putea seta un program pentru ei înșiși sau pot seta unul automat în care se va activa automat Night Mode-ul la apus și se va dezactiva la răsărit, cam cum funcționează această caracteristică și pe smartphone-uri. În acest moment, funcția este testată cu Xbox Insiders, dar, presupunând că totul merge conform planului, ar trebui să ajungă în cele din urmă la publicul general, deși în prezent nu există vreo informație despre când se va petrece acest lucru.