AirPods-uri, oferite gratuit adolescenților pentru a se vaccina

Scris de | 10 august, 2021
AirPods-uri, oferite gratuit adolescenților pentru a se vaccina
foto via @ubergizmo.com

În întreaga lume, multe țări derulează programe de vaccinare împotriva COVID-19 însă, bineînțeles, există unii oameni care au încă reticențe cu privire la vaccinare. Motivele sunt multe și diverse, dar în Washington D.C., se pare că Guvernul local încearcă să convingă adolescenții să se vaccineze cu ajutorul unor gadget-uri. Și nu orice fel de gadget-uri. 

Potrivit celor de la The Hill, unul dintre stimulentele pe care le dorește administrația orașului este ca adolescenții care se vaccinează anti-COVID să poată obțină o pereche gratuită de AirPods. Există mai multe condiții pe care adolescenții trebuie să le îndeplinească pentru a fi eligibili. Aceștia trebuie în primul rând să se vaccineze, trebuie să aibă un părinte sau un tutore legal acolo și trebuie să aducă un act de identitate valid – al școlii, cardul DC One, cardul Kids Ride Free, un buletin sau o dovadă de înscriere în programa de vaccinare.

DC nu este singurul stat care încearcă să-i stimuleze pe rezidenți să se vaccineze. Există și alte locuri din SUA în care autoritățile locale oferă premii în bani și cadouri (nu neapărat AirPods) pentru a încerca să atragă oamenii să se vaccineze, dacă nu au făcut-o deja. Motivul din spatele acestor oferte se datorează noilor variante de COVID-19 (precum varianta Delta), care apar ca urmare a numărului în creștere de infectări.

Etichete: , ,

Sursa: Washington D.C. Giving Away Free AirPods To Encourage Teens To Get Vaccinated