Un om a reușit să deschidă un portofel virtual cu Dogecoin, cumpărat în 2015. Cât valorează acum monedele

Scris de | 10 august, 2021
Un om a reușit să deschidă un portofel virtual cu Dogecoin, cumpărat în 2015. Cât valorează acum monedele
foto via @theverge.com

Criptomonedele trebuie să fie stocate permanent undeva în siguranță, astfel încât nimeni altcineva în afară de tine să nu aibă acces la ele. Singura problemă este că, dacă uiți cumva parola, acestea vor fi extrem de greu de recuperat. Mai norocos a fost însă un șofer de camion din State, care deținea 10 milioane de Dogecoin

Bărbatul cumpărase mai mulți Dogecoin în 2015, în valoare de 1.500 de dolari. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, valoarea Dogecoin a crescut. Astfel, cei 10 milioane de Dogecoin ar fi însemnat acum aproximativ 3 milioane de dolari. Singura problemă a fost că a uitat codul PIN al portofelului său Android. Având în vedere că PIN-ul avea o lungime de 12 cifre, posibilitățile sunt în număr de câteva milioane și ar părea aproape imposibil de spart. Cu toate acestea, el a încercat să contacteze un serviciu de recuperare a portofelului, KeychainX, care, pentru a restrânge posibilitățile, i-a cerut bărbatului numere care aveau o importanță personală și de acolo au reușit să-l deschidă.

Potrivit lui Robert Rhodin, CEO KeychainX, „În cele din urmă, nu este rău să pierzi pin-ul. Dacă reușiți să-l deschideți ani mai târziu, ar putea fi o sumă care să schimbe viața. De data aceasta a fost.” Nu este prima dată când auzim că oamenii își pierd accesul la criptomonedele lor. La începutul acestui an, un bărbat a aruncat din greșeală un drive care conținea bitcoin în valoare de 268 milioane dolari și, ulterior, a oferit 68 milioane dolari din acea sumă drept recompensă dacă guvernul local i-ar permite să caute un depozit de deșeuri unde ar fi putut ajunge unitatea sa. 

Etichete: , , ,

Sursa: Man Regains Access To 10 Million Dogecoin After Forgetting His Password