ASUS ROG lansează o ediție specială a lui Zephyrus G14, în colaborare cu DJ-ul Alan Walker

Scris de | 18 august, 2021
ASUS ROG lansează o ediție specială a lui Zephyrus G14, în colaborare cu DJ-ul Alan Walker

ASUS ROG a anunțat noul laptop Zephyrus G14 ediție specială Alan Walker ca urmare a colaborării cu DJ-ul și producătorul muzical.

Alan Walker și-a dezvoltat de la o vârstă fragedă interesul pentru PC-uri, programare și designul grafic, fapt ce l-a condus, în cele din urmă, la o carieră în domeniul muzicii electronice. Walker și-a început cariera ca producător lansând piese pe YouTube și SoundCloud, devenind celebru cu piesa sa ”Faded” din 2015.

Cu miliarde de difuzări pe YouTube și Spotify, Walker este acum un artist apreciat implicat în industria jocurilor, producând piese pentru PUBG Mobile și Death Stranding.

Atunci când ROG a început parteneriatul cu Alan Walker, unul dintre laptopurile din portofoliu s-a făcut remarcat dintre cele existente. Zephyrus G14 îmbină o portabilitate bună cu performanța unui procesor AMD Ryzen 9 5900HS cu 8 nuclee și 16 fire de execuție și a GPU-ului NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti.

ASUS ROG Zephyrus G14: Design personalizat în stilul lui Alan Walker

Proiectată în colaborare cu Alan Walker, ediția specială a lui G14 prezintă accente coloristice specifice, precum nuanța Spectre Blue a matricei de LED-uri AniMe Matrix. Inscripția cu numele prezintă o nuanță similară, alături de ideea DJ-ului de a-și include propria semnătură alături de logo-ul ROG.

Cutia proiectată chiar de Alan Walker este partea preferată a artistului din acest proiect. Ea vine la pachet și cu o funcție specială: este un accesoriu creativ de sine stătător.

Prin conectarea cutiei la G14 cu un cablu USB Type-C, aceasta se transformă în samplerul ROG Remix, cu pad-uri conductive pe suprafață care le permit utilizatorilor să declanșeze 18 efecte sonore create de Alan Walker.

Utilizatorii pot începe cu una dintre piesele sale definitorii sau să importe melodii proprii în software-ul personalizat, dezvoltat împreună cu Walker și echipa sa. ROG Remix afișează, de asemenea, animații inspirate de ROG și Alan Walker pe ecranul principal al laptopului și pe panoul AniMe Matrix în funcție de intrările MIDI selectate.

Laptopul redă și o animație personalizată la pornirea sistemului, precum și un wallpaper cu Alan Walker. Touchpad-ul acoperit cu sticlă este umbrit printr-un model personalizat inspirat de un egalizator muzical. Capacele tastelor se potrivesc cu nuanțele specifice lui Alan Walker, iar tastele A și W au logo-ul producătorului imprimat deasupra.

În plus, pachetul laptopului cuprinde o șapcă de baseball în stilul Alan Walker și ROG, o pereche de șosete și o ediție specială a genții ROG Sleeve pentru a putea transporta laptopul.

ASUS ROG Zephyrus G14 Alan Walker Edition: Preț și Disponibilitate

Prima configurație Zephyrus G14 ediție specială Alan Walker (GA401QEC-K2064T) este disponibilă pe plan local. Aceasta cuprinde procesor AMD Ryzen 9 5900HS, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, ecran WQHD (2560 x 1440) la 120Hz, 16GB DDR4 RAM, 1TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD și sistem de operare preinstalat Windows 10 Home. Prețul de lansare pornește de la aproximativ 8299 lei.

Etichete: , , , ,