Cele mai importante schimbări de design pe care le vom vedea la Apple Watch Series 7

Scris de | 20 august, 2021
Cele mai importante schimbări de design pe care le vom vedea la Apple Watch Series 7

Apple și-a modificat treptat stilul de design de-a lungul anilor pentru cele mai populare produse ale sale. Destul de interesant, totul a început cu iPad Pro, care a abandonat marginile curbate în favoarea celor pătrățoase. Acest element de design s-a extins ulterior la iPhone 12 și pare că ar putea fi extins în curând și la Apple Watch.

Într-o serie de noi randări distribuite de 91mobiles, putem vedea imagini care arată marginile plate ale ceasului. Acest lucru pare să fie în concordanță cu randările pe care le-am văzut de la Jon Prosser și RendersByIan acum câteva luni, așa că, deși nu este neapărat confirmat, ele se validează reciproc.

Adoptarea marginilor plate îi conferă ceasului un aspect mai mult pătrat. În timp ce fața Apple Watch a fost întotdeauna pătrată, utilizarea marginilor curbate și a afișajului curbat i-au conferit un aspect mai „organic”. Se spune că Apple planifică un eveniment în septembrie în care va fi anunțat iPhone 13. Este, de asemenea, același eveniment care la care vom vedea, cel mai probabil, și lansarea Seriei 7.

Etichete: , , ,

Sursa: New Renders Of The Apple Watch Series 7 Have Been Leaked