Cum va arăta noul iPad Mini 6

Scris de | 25 august, 2021
Cum va arăta noul iPad Mini 6
foto via @gsmarena.com

Se zvoneste ca Apple va  lansa un iPad mini complet diferit, ceea ce ne face sa credem ca a șasea generație mini ar putea fi norocoasa. Aceasta va fi lansată mai târziu în acest an, posibil în jurul lansării iPhone 13, iar cele mai recente versiuni ale dispozitivului proiectat de Michael Ma (@apple_idesigner) ne oferă cea mai buna perspectiva de până acum pentru tableta iPad mini.

Viitorul iPad mini va fi o versiune compactă a celei de-a patra generații iPad Air, cu un display Liquid Retina de 8,4 inci, cu o rată de reîmprospătare de 60Hz și rame uniforme. Dimensiunile complete ale tabletei ar putea fi 206 × 138 × 6,1 mm și va fi disponibil în culorile Space Gray, Silver, Rose Gold, Green și Sky Blue.

foto via @gsmarena.com

Chipset-ul Bionic A14 de 5 nm se așteaptă să fie la interior, în timp ce se spune că stocarea variază între 64/128/256 GB. Noul iPad mini va funcționa, de asemenea, cu Apple Pencil de a treia generație și va fi disponibil doar cu Wi-Fi și cu 5G. Tableta va aduce, de asemenea, Touch ID amplasat în butonul de alimentare.

Etichete: , , ,

Sursa: Latest iPad mini 6 renders show out all color options and highlight specs