Viitorul Apple Watch ar putea avea dimensiuni mai mari: 41 mm si 45 mm

Scris de | 26 august, 2021
Viitorul Apple Watch ar putea avea dimensiuni mai mari: 41 mm si 45 mm
foto via @ubergizmo.com

Inca de la primele generații Apple Watch, compania a gandit ceasul în doua variante de 38 mm și 42 mm. Cu toate acestea, acest lucru s-a schimbat cu modelele recente pe care le-au lansat, pentru care Apple a actualizat dimensiunea. Astfel, cel mai mic model are 40 mm, în timp ce modelele mai mari au ajuns la 44 mm, iar acum se pare că se va schimba din nou. 

Potrivit unei postări pe Weibo se pare că odată cu viitoarea serie 7, Apple va actualiza din nou dimensiunile ceasului. Cel mai mic model va avea o dimensiune de 41 mm, în timp ce cel mai mare va ajunge la 45 mm. 

Nu stim cât de evidente vor fi aceste schimbări, mai ales că zvonurile susțin că Apple Watch Series 7 va avea un design mai patratos, cu margini asemenatoare cu cele ale iPhone-ului 12 și iPad-ului Pro. 

În timp ce un display mai mare ar putea fi binevenit pentru unii, ar putea fi suparator pentru alții. Acest lucru se datorează faptului că la 41 mm îl face aproape la aceeași dimensiune ca modelul original mai mare al Apple Watch și, pentru unii, aspectul mai mare nu este atrăgător avand în vedere încheieturile subțiri. Apple nu a declarat nimic oficial, insa stim deja ca vor avea loc cateva evenimente de lansare in septmebrie, asa ca sigur vom afla noutati curand. 

Etichete: , ,

Sursa: Apple Watch Series 7 Could Be Apple’s Biggest Smartwatch To Date