Face ID pe iPhone 13 ar putea fi capabil să functioneze chiar si cu măștile medicinale

Scris de | 28 august, 2021
Face ID pe iPhone 13 ar putea fi capabil să functioneze chiar si cu măștile medicinale
foto via @ubergizmo.com

Vremurile actuale ne-au adus cateva accesorii de care ne putem lipsi, precum mastile medicinale si manusile de unica folosinta, iar acestea au ingreunat accesul la tehnologie. Chiar acum din cauza pandemiei, mulți dintre noi purtăm măști când suntem afară. Cu sisteme precum Face ID pe iPhone, purtarea unei măști împiedică utilizatorii să-și deblocheze telefoanele. De fapt, este bine că Face ID nu este păcălit de măști, dar face procesul obositor. 

Cu toate acestea, un raport al lui Jon Prosser de la FrontPageTech susține că, cu iPhone 13 ar putea introduce un senzor TrueDepth actualizat pentru Face ID care i-ar putea permite să funcționeze cu măști, precum și cu ochelari. 

Nu suntem siguri cum va funcționa încă sau dacă acest lucru ar putea compromite cumva securitatea Face ID, dar ar putea fi mult mai convenabil decât metoda actuală. În acest moment, când Face ID detectează o mască, aceasta va genera automat funcția de parolă.

Lucrurile mai dureaza, iar situatia actuala se va mai prelungi pentru o perioada, astfel mastile vor ramane un accesoriu pe care il vom purta mult timp de acum incolo, astfel ca functii precum aceasta ar putea fi chiar utile. 

Etichete: , , ,

Sursa: Face ID On iPhone 13 Might Be Able To Work With Masks